Rehber Samsung Galaxy A56 vs A37 | Hangisi alınmalı?

@Dark Raiden,

A36 kullanıyorum cihaz jet gibi ama Android bakımından tabii ki de optimizasyonu iOS kadar iyi değil. Her ne kadar One UI 7.0(eski cihazlar için) ile birçok optimizasyon sorunu giderilsede bazen telefon kafasına göre aşırı ısınma ve gereksiz ağırlaşma gibi hissiyatlar yapabiliyor. Ben Samsung cihazları sade tasarımları ve arayüzleri için alıyorum tabii. Genel olarak oldukça memnunum ama sonuçta 14.900TL'ye(256GB) aldığım bir cihaz daha fazlasını beklemem doğru değil.

@Dark Raiden,

Hocam İphone 17 ile bu karşılaştırılabilir bir cihaz mı?

Bence siz hızlı telefon kullanmamışsınız. Elimde iPhone 17 ve POCO F4 var.

Paneli açarken, uygulamalara girip çıkarken arada bir gecikme giriyor.

Eki Görüntüle 248372

Orasi normal hocam. Orta segment CPU ile ust seviye OS kombinlenmesi her cihazda ayni problemi yasatacaktir. iPhone haric. iPhone yazilimi dusuk guc modundaki IPhone'da bile akici calisabiliyor. Tabii sizin dediginiz gecikme drop oluyor ancak guc modundaki bir iPhone tekli cekirdekte 1000 kusur puan aliyor. A56 ise 1350 kusur puan aliyor tekli cekirdekte. IPhone'nin guc tasarrufu modu 1350 puan alacak seviyeye sabitlense eminim gayet akici çalışır. Ya da direkt XS Max diyelim. Tek problemi son surum osa sahip olmamasi. Karsilastirma icin makul.

Bence siz hızlı telefon kullanmamışsınız. Elimde iPhone 17 ve Poco F4 var.

Paneli açarken, uygulamalara girip çıkarken arada bir gecikme giriyor.

Eki Görüntüle 248372
70 bin liralık telefon tabii ki A56'dan hızlı olur.

A56, fiyatına göre gayet hızlı.

Sizin yaptığınız şey Bugatti Chiron kullanıp Skoda Superb'ye hantal demek gibi bir şey oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…