Rehber Samsung Galaxy A57'de DeX modu aktifleştirme

İfadeler: 65W
Güzel bir buluşa imza atmışsınız. Ben de A55 ile denedim ancak izlediğim yol daha farklıydı. Modlar ve rutinlerden rutin oluştur diyerek DeX özelliğini buldum. Tuşa bastığımda DeX özelliği aktif oluyordu. Anycast cihazına bağladığımda DeX'i kullanabildim ancak bağlantı stabil olmadığı için eziyet gibi oldu.

Evet bağlantısı hiç stabil değil 144p oluyor bazen güzel net oluyor onda da 5 FPS ilerliyor ekran.

Muhtemelen zaten gizli özellik olduğu için gerekli optimizasyonları A serisine koymamış Samsung. Yoksa DeX modu öyle yük bindiren bir mod değil.

Honor'da var hocam.
İkisinde de var o zaman hocam.

Evet hocam, ben de aynı fikirdeyim çünkü sadece ekran yansıtıyor; geri kalan şeyler zaten telefonun işlemcisi ile alakalı. Bilerek kısıtlı versiyon koymuşlar diye düşünüyorum.

İlginçmiş. Normal TV'lere yansıtma olmaz da PC'ye yansıtılabilir. Elinde PC varsa DeX modu evrendeki en gereksiz şey oluyor zaten.

Evet ama PC kötüyse telefon iyiyse iş görür bence. Çünkü düşün şimdi benim eski laptopum i3 2348M ve Intel HD 3000 vardı, çok kötüydü oyun performansı ve açmadığı bir sürü şey vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…