Samsung Galaxy A57'ye hiçbir şey indirilemiyor

THE KEROXEA 20

Üstün
Makaleler
23
Yer
Rockport City
Selam,

Cihazıma Google Play'den hiçbir şey yükleyemiyorum.
Ya %99'da takılı kalıyor ya da bu uyarıyı veriyor.

Google Chrome üzerinden indirirken dosya indirilse bile bildirim kısmı %99'da kalıyor.

Sabahtan beri adam gibi tek bir uygulama indiremedim.

Denediklerim:
  • Google Play hizmetleri ve tüm Google uygulamalarının önbelleğini temizlemek.
  • Google Play hizmetleri ve tüm Google uygulamalarının verilerini temizlemek.
  • Cihazdaki Google hesabından çıkış yapıp tekrar girmek.
  • Cihazı yeniden başlatmak.
  • Cihazı sıfırlamak.
Cihazıma iki gündür Google Play'den uygulama indiremiyorum, yardımlarınıza ihtiyacım var. @Violett @Simon @Heribert Yavuz

Şuan indirmeyi denedim %99'da takılı kaldı.

Sadece oyun da değil, resmi işler için devlet uygulamalarını da cihazıma kuramıyorum.

Samsung Galaxy Store ile denedin mi orasıda mı sorunlu?

Bu ikisinin sorunu cozmesi gerekiyordu. Hard reset atmayi denedin mi cihaza? Normal sifirlama gibi degil dedigim.
Telefonu kapattıktan sonra ekrana Samsung yazısı gelene kadar ses kısma ve güç tuşuna aynı anda basılı tutunca BIOS menüsüne atıyor, orada sıfırlama seçenekleri mevcut.

İşe yaramazsa Google Play Store - Galaxy Store ve telefonun yazılım güncellemesini kontrol et.
Öbür türlü imkanın varsa iade et, iade ilk tercihin olsun.

Bu ikisinin sorunu cozmesi gerekiyordu. Hard reset atmayi denedin mi cihaza? Normal sifirlama gibi degil dedigim.
Evet hatta ilk başta menüye girmedi sonra Samsung'un yanlışlıkla girişi engellemek için USB bağlantısı gerektiğini okudum. PC bağlantısı gerekiyormuş normalde ama ben Type-C girişine kulaklık takınca cihaz bağlantıyı alıp recovery modu açtı öyle girdim menüye.

Samsung Galaxy Store ile denedin mi orasıda mı sorunlu?
Galaxy Store'dan indiriyor.

Mobil veri ile denedin mi?
Hocam mobil veri ile de olmuyor hatta mobil veride direkt indirme başlamıyor.

Telefonu kapattıktan sonra ekrana Samsung yazısı gelene kadar ses kısma ve güç tuşuna aynı anda basılı tutunca BIOS menüsüne atıyor, orada sıfırlama seçenekleri mevcut.
Recovery modunda sıfırlama yaptım zaten hocam.

İşe yaramazsa Google Play Store - Galaxy Store ve telefonun yazılım güncellemesini kontrol et.
Öbür türlü imkanın varsa iade et, iade ilk tercihin olsun
Baktım olmazsa öyle olacak muhtemelen.

Anladim. Yasadigin durum kullanici hatasina girmez sanirim. Servise verebilirsin telefonu. Donanimla alakali olabilir. Tum guncellemeleri yaptigini varsayiyorum tabii.

Donanımsal bir sorun olduğunu sanmıyorum, öyle olsa Galaxy Store ile de uygulama indiremezdi.
Anladim. Yasadigin durum kullanici hatasina girmez sanirim. Servise verebilirsin telefonu. Donanimla alakali olabilir. Tum guncellemeleri yaptigini varsayiyorum tabii.
Bu olaydan sonra oldu bu. Alakası var mıdır sizce?

Donanımsal bir sorun olduğunu sanmıyorum, öyle olsa Galaxy Store ile de uygulama indiremezdi.
Ben de öyle düşündüm. Chrome ile dosya iniyor ama bildirim %99'da kalıyor cihazda yazılımsal bir sıkıntı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…