Telefonu kapattıktan sonra ekrana Samsung yazısı gelene kadar ses kısma ve güç tuşuna aynı anda basılı tutunca BIOS menüsüne atıyor, orada sıfırlama seçenekleri mevcut.
İşe yaramazsa Google Play Store - Galaxy Store ve telefonun yazılım güncellemesini kontrol et.
Öbür türlü imkanın varsa iade et, iade ilk tercihin olsun.
Evet hatta ilk başta menüye girmedi sonra Samsung'un yanlışlıkla girişi engellemek için USB bağlantısı gerektiğini okudum. PC bağlantısı gerekiyormuş normalde ama ben Type-C girişine kulaklık takınca cihaz bağlantıyı alıp recovery modu açtı öyle girdim menüye.
Telefonu kapattıktan sonra ekrana Samsung yazısı gelene kadar ses kısma ve güç tuşuna aynı anda basılı tutunca BIOS menüsüne atıyor, orada sıfırlama seçenekleri mevcut.
İşe yaramazsa Google Play Store - Galaxy Store ve telefonun yazılım güncellemesini kontrol et.
Öbür türlü imkanın varsa iade et, iade ilk tercihin olsun
Evet hatta ilk başta menüye girmedi sonra Samsung'un yanlışlıkla girişi engellemek için USB bağlantısı gerektiğini okudum. PC bağlantısı gerekiyormuş normalde ama ben Type-C girişine kulaklık takınca girdim menüye.
Galaxy Store'dan indiriyor.
Hocam mobil veri ile de olmuyor hatta mobil veride direkt indirme başlamıyor.
Bugün durakta beklerken telefonun anormal bir şekilde ısındığını fark ettim. Ampere'ye girdim ve pil sıcaklığına bakmak istedim ama o sırada cihaz, hırsızlık algılanması sebebiyle benden PIN kodumu ve güvenlik sorusu olarak ilk arabamın modelini girmemi istedi.
Ben de girerken birden ekran dondu, ekrandaki parmak izi okuyucusunun olduğu kısım pikselli bir şekilde yeşil renkte ışık yayarak kaldı ve 10 saniye sonra cihaz kendini yeniden başlattı.
Samsung yazısı geldikten sonra ekranda üstte OneUI yazısı, ortada ünlem işareti ve altta "No Command" yazısını gördüm ve Android sisteminin...