Samsung Galaxy A71 icin tamir ucreti ne kadar olur?

Dusme sonrasi ses gitti, speakerlar calismiyor fakat baskı yapinca calisiyor. Sanırım temassizlik var. Mikrofonu da calismiyor. Batarya bitik, bunu mutlaka degistirmeliyim. Şarj soketinde ve acma kapama tusunda sorun var. Fiyati ne olur sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Orijinal servis fiyatı mı lazım?
Batarya yaklaşık 1,5.
Soket tamir ya da değişime göre değişir. 500 diyeyim.
Mikrofon ve hoparlör değişimi yaklaşık 450-500.
Tuşlara ne yaparlar bilmiyorum ama çok tutmaz herhalde.

(İnternetteki orijinal diye satılan yedek parça fiyatlarının üzerine ekleme yaptım. Büyük ihtimal daha yüksek çıkar. Bilginiz olsun.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kabaca bir hesaplama yapalım;

Pil (yan sanayi deji):

₺375

Hoparlör (buzzer):

150₺

Hoparlör (Ahize):

₺40

Mikrofon ve şarj soketi grubu, (Komple alt board değiştiği için bunu attım).

₺205

Açma kapama: Samsung Uyumlu A70 ON OFF TUŞU FLEXİ Fiyatları ve Özellikleri

₺70.

375+150+40+205+70=840

İşçilik hariç sadece parçaları 840 lira tutuyor, ki şu anda en ucuz işçilik 400 liradan başlıyor. Kaldı ki tamirattan sonra cihaz bir daha eski düzenini tutmayacak. Bana kalsa onarılmaya değecek bir cihaz değil.

Dostum sen mukemmelsin. Gidip fiyat soracağım eger ucuk rakam soylerlerse bunlari sipariş edip kendim tamir edeceğim. Arka kapagi isitmak ve bantlari eritmek icin fön makinesi kullanirim.

@cenazeyebekleriz Geçen bir telefoncu arka plastik kapak için 1500 TL istemişti. İşçilik adı altında alınana para bir hayli yüksek şu an.

Anlamıyorum o tur insanları nasıl surdurulebilir bir ise sahipler? Bir daha kimse ugramaz oraya. Bilgisayarcida calisirken bedavaya format atiyordum bazen. Tamirin ucretini cok cok dusuk tutuyordum cogu kez. Belki bundan mi kapandi dukkan acaba hahaha.

@AkitBu arada arka kapagi yapistirmak icin bant bulabilir misin?

@AkitBu arada arka kapagi yapistirmak icin bant bulabilir misin?

Bant değil dostum, tamirat işi bittikten sonra kapaktaki ve kasadaki eski yapışkanları temizleyip B7000 ile oturtacaksın kapağı, ayrıca kapağı kapattıktan sonra 2-3 saat boyunca kapağa baskı olarak 3-4 tane kitap vs koy ki tutsun. B7000:

Bu yapistirici isininca sokulebilir oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…