Samsung Galaxy Buds 3 FE alınır mı?

@Simon Hocam tekrardan merhabalar. Cok kararsız kaldım Buds Core mı alsam yoksa Buds 3 FE mi? Mikrofonu daha iyi demişsiniz Buds Core mikrofon konusunda çok kötü mü, yani normal arkadaşlarımla falan konuşurken sesim net gider mi?

Bu fiyata daha iyi kulaklıklar olduğunu biliyorum fakat Samsung almak istiyorum.

Arada yari yariya fark var fiyat bazinda. Mikrofon acisindan degmez. Arkadaslarinla konusmak icin CMF Buds 2'nin mikrofonu Buds3 FE'den iyi. Samsung kulakliklar arasinda F/P olarak Buds Core en mantiklisi. Buds3 FE ile Core arasinda gorusme kalitesi bakimindan fark fazla degil. Aradaki fiyat farkina degmeyecektir. Yalniz CMF mikrofon konusunda cok iyi. Ozellikle 2 modeli.

Yazılımından dolayı almak istemiyorum acıkcası. Samsung telefonda Samsung kulaklık daha iyi olur diye dusunuyorum.
Yani kısacası her marka kulaklığı alabilirim fakat yazılımından dolayı almaktan cekiniyorum.

@Simon 3500 TL kadar kulaklık öneriniz varsa önerebilirsiniz. Samsung ile karşılaştırıp içime sineni alırım.

Son düzenleme:
Anladim. 3.500 TL civarina en iyi ses kalitesi bunda.

Sadece iyi ses kalitesi olmasına gerek yok, kablosuz sarj gibi ozelliklerin de oldugu donanımlı bir kulaklık istiyorum aslında.

Şu an Bim'den aldığım kablolu kulak içi kulaklıgı kullanıyorum, Buds Core veya Buds 3 FE alırsam aralarında bayagı bir fark olur diye dusunuyorum, en iyi kulaklık olmasa bile.

Tesekkürler bu arada ilgilendiginiz icin.

Rica ederim. Ben Buds Core alip tasarruf ederdim acikcasi. Seciminde bol sans.

Rica ederim. Ben Buds Core alip tasarruf ederdim acikcasi. Seciminde bol sans.
Farklı marka olabilir, donanımlı guzel kulaklık onerileriniz varsa onerebilirsiniz. Dedigim gibi cok secenek olursa iyi olur cunku karsılastırıp icime sineni alacagım.

Farklı marka olabilir, donanımlı guzel kulaklık onerileriniz varsa onerebilirsiniz. Dedigim gibi cok secenek olursa iyi olur cunku karsılastırıp icime sineni alacagım.
Tamam o zaman overall olarak en iyi kulakliklari onereyim.
  • Buds Core
  • Buds3 FE
  • CMF Buds 2
  • SoundPeats Air5 Pro
  • SoundPeats Capsule 3 Pro Plus
  • QCY N70

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…