Samsung Galaxy Buds 4 Pro alınır mı?

Pekmen

Çalışkan
Galaxy Buds 4 Pro almayı düşünüyorum ancak fiyatı sürekli olarak düşüşte zaten daha ne kadar düşer tahmininiz var mıdır bir de kullanıcısı var ise artı ve eksi yönleri neler emsalleriyle karşılaştırdığınızda memnun musunuz ve almamı önerir misiniz Galaxy Watch 7 ve Samsung S22 kullanıcısıyım.

AirPods Pro 3'den daha iyi oldugunu soyleyebilirim. Fiyati daha da dusecektir. Nereye kadar devam eder bu dusus belli degil.

FreeBuds Pro 5 alın bence.

FreeBuds Pro 5 alın bence.

Galaxy'de ufak bir habitatım var ondan kaynaklı bud 4 Pro düşünmüştüm Free Buds fiyat olarak biraz daha uygun olarak gözüküyor Buds 4 Pro'ya göre artıları varsa nelerdir?

Galaxy'de ufak bir habitatım var ondan kaynaklı bud 4 Pro düşünmüştüm Free Buds fiyat olarak biraz daha uygun olarak gözüküyor Buds 4 Pro'ya göre artıları varsa nelerdir?
Esitler. Fakat Huawei daha F/P. ANC ve ses kalitesinde Samsung. Mikrofon ve fiyat olarak Huawei daha iyi. Arada buyuk farklar yok. Denkler.

Samsung ekosistemi varsa düşünmeden alın. Samsung ekosisteminden dolayı bence farklı markaya yönelmeyin derim rahatlık açısından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…