Samsungla kullancaksan bu, ayrıca ben silikonsuz kulaklık hiç sevmediğim için olumlu bir şey diyemem. Apple alacaksan app3 daha iyi. Telefonum samsung olmasına rağmen app3 aldım ben de
Samsungun coaxial sürücüleri çok başarılı oluyor, uzun zamandır kullandığım buds2'de de aynı sürücü tipi var. Subbass extension çok iyi oluyor bu sürücülerde
Samsung'la kullancaksan bu, ayrıca ben silikonsuz kulaklık hiç sevmediğim için olumlu bir şey diyemem. Apple alacaksan App3 daha iyi. Telefonum Samsung olmasına rağmen App3 aldım ben de.
App3 iyi tabii fakat Buds 4 Pro'yu 9kdan baz alıp AirPods 5 dedim. Onlar aynı fiyat oluyor yani, App3 daha da yukarıya çıkıyor. İyi olduğu sürece silikon farkı da seste anlaşılmıyor zaten çok. Bass fark ediyor o da daha iyi bile benim için. Silikonsuz sevmiyorum demişsin ondan dedim, sadece ses olarak sordum çünkü.
App3 iyi tabii fakat Buds 4 Pro'yu 9kdan baz alıp AirPods 5 dedim. Onlar aynı fiyat oluyor yani, App3 daha da yukarıya çıkıyor. İyi olduğu sürece silikon farkı da seste anlaşılmıyor zaten çok. Bass fark ediyor o da daha iyi bile benim için. Silikonsuz sevmiyorum demişsin ondan dedim, sadece ses olarak sordum çünkü.