KS KS Trina Üstün Katılım 4 Şubat 2026 Mesajlar 1.061 Beğeniler 571 Bugün 07:29 #11 deiinzz dedi: Hocam detayları diğer sesleri duymayı anlamayı daha çok zorlaştırıyor ondan dedim. Genişletmek için tıkla... Kaliteli olduktan sonra sunumda çok önde olmasına gerek yok. 100 dolar civarında bu tür iemler bulmak mümkün
deiinzz dedi: Hocam detayları diğer sesleri duymayı anlamayı daha çok zorlaştırıyor ondan dedim. Genişletmek için tıkla... Kaliteli olduktan sonra sunumda çok önde olmasına gerek yok. 100 dolar civarında bu tür iemler bulmak mümkün
deiinzz Uzman Katılım 14 Ocak 2026 Mesajlar 989 Beğeniler 706 Bugün 07:30 #12 Trina dedi: Kaliteli olduktan sonra sunumda çok önde olmasına gerek yok. 100 dolar civarında bu tür IEM'ler bulmak mümkün. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşünüyorum zaten ama insanlar önde istiyor, onlar için dedim ben de anlamıyorlar mı diye.
Trina dedi: Kaliteli olduktan sonra sunumda çok önde olmasına gerek yok. 100 dolar civarında bu tür IEM'ler bulmak mümkün. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşünüyorum zaten ama insanlar önde istiyor, onlar için dedim ben de anlamıyorlar mı diye.