A agg1401 Ziyaretçi 5 Haziran 2024 #1 Telefonumu açmak için biraz yerden yüksek bırakıyorum ama bu çok zararlıymış. Çözüm önerilerinizi istiyorum. Telefonun ekranına zarar vermeden açabileceğim bir uygulama istiyorum. Ücretsiz olması önemli.
Telefonumu açmak için biraz yerden yüksek bırakıyorum ama bu çok zararlıymış. Çözüm önerilerinizi istiyorum. Telefonun ekranına zarar vermeden açabileceğim bir uygulama istiyorum. Ücretsiz olması önemli.
3 3586 Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 5.050 Makaleler 33 Çözümler 46 Beğeniler 5.960 5 Haziran 2024 #2 Bu uygulama ile ses tuşuna basarak ekranı uyandırabilirsin. Double Tap - Apps on Google Play Turn on and turn off screen without power button. It's very useful. play.google.com
Bu uygulama ile ses tuşuna basarak ekranı uyandırabilirsin. Double Tap - Apps on Google Play Turn on and turn off screen without power button. It's very useful. play.google.com
KS KS A agg1401 Ziyaretçi 5 Haziran 2024 #3 3586 dedi: Bu uygulama ile ses tuşuna basarak ekranı uyandırabilirsin. Double Tap - Apps on Google Play Turn on and turn off screen without power button. It's very useful. play.google.com Genişletmek için tıkla... Bunu kurunca nasıl aktif edebiliriz?
3586 dedi: Bu uygulama ile ses tuşuna basarak ekranı uyandırabilirsin. Double Tap - Apps on Google Play Turn on and turn off screen without power button. It's very useful. play.google.com Genişletmek için tıkla... Bunu kurunca nasıl aktif edebiliriz?
3 3586 Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 5.050 Makaleler 33 Çözümler 46 Beğeniler 5.960 5 Haziran 2024 #4 Silinen üye dedi: Bunu kurunca nasıl aktif edebiliriz? Genişletmek için tıkla... Bunu kurun Hocam yanlışı atmışım. WaveUp - Apps on Google Play Turn on the display by waving play.google.com Yakınlık sensöründen elinizi geçirirseniz ekran uyanır.
Silinen üye dedi: Bunu kurunca nasıl aktif edebiliriz? Genişletmek için tıkla... Bunu kurun Hocam yanlışı atmışım. WaveUp - Apps on Google Play Turn on the display by waving play.google.com Yakınlık sensöründen elinizi geçirirseniz ekran uyanır.
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 5 Haziran 2024 #6 Sizin sorun donanım sanırım. Eğer ekran kapandıktan 1-2 dakikada açılıyorsa.
KS KS A agg1401 Ziyaretçi 5 Haziran 2024 #7 @Heribert Yavuz Açılmyor dostum, sorun orada. Açmak için abanıyorum.