Samsung Galaxy J8'e APK yüklenemiyor

Kadir Tınaz

Başarılı
Yer
Bolu
Arkadaşlar iyi akşamlar, Android Oyun Club üzerinden Shadow Fight 2 yüklemek istedim. Son sürümünü indirdim, yükleme ekranında "Uygulama yüklenmedi" hatası veriyor. Başka siteden indirdiğimde bu durum yaşanmıyor. Anlam veremedim. Yardımcı olur musunuz?

Sürüm uyuşmuyordur. Daha eski sürümleri yükleyip deneyin.

Telefonunuzun Android sürümüne bakın ve o Android sürümüne göre olan bir dosya indirin.

Her eski sürümün altına son sürümün linkini eklemişler.

Dosya eksik veya hatalı indirilmiş olabilir mi? İndirme işleminde tarayıcıyı arka plana attıysanız belki bozulmuş olabilir dosyalar.

Telefonunuzun Android sürümüne bakın ve o Android sürümüne göre olan bir dosya indirin.
Sürüm uyuşmazsa zaten Android uyarı veriyor "Bu uygulama cihazınızla uyumlu değildir" diye.

Belki chipset armv7 olduğu için olabilir mi ayrıca? Başka sitede eğer belirtilmişse armv7 olanı mı indirdiniz?

Tarayıcıyı açık tuttum arka plana atmadım 2 farklı tarayıcı ile denedim yine çözülmedi. CPU-Z ekran görüntümü paylaşayım.

Sonuç aynı.

Arkadaşlar aslında oyunu Note 20 Ultra'ya yükleyip oynayacağımda telefonun dokunmatiği bozuk. Sadece S pen ile çalışıyor.

Son düzenleme:
Play Protect kapatıp deneyin bi'.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…