Samsung Galaxy M23 ekran süresi normal mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BirForumcuKişi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 393
Eger gun icinde ihtiyaciniz oldugu bir anda kapanmadigi surece degistirmeyin bence. Gece 4-5 saat daha bataryada gezmek icin telefonu actirmaya gerek yok. Ha ogleden sonra saat 3-4 gibi bitiyorsa degistir chnku rezil eder seni.

Sabah 8.30'dan 12e kadsr 40 kalıyor

Iyı batarya bulamiyorsan orijinal var mi diye bir bak. Orijinalde bulamiyorsan en fazla guc tukrten eylemi yapmayi birakman en iyi cozum.

Orijinal bateryalar 1000 lirs civsri ysn sanayileri 500e filan var zaten yazin telefonu degistireceğim ekrani 60Hz alip pil tasarrufu ile kulancam artik.

Batarya sağlığı düşmüş. Daha iyi performans verebilirdi. Batarya değiştirmeye gerek yok 2K vermeyin böyle cihazın batarya değişimi için. S serisi olsaydı değerdi. Telefonu değiştirme zamanları geliyor bu arada.

Kendim değiştirebiliyorum hocam değiştirsem 500 lira masrafı olur yani. Telefonda değişceginin 1 yıldır farkındayım tanıdıgımda bir adet ikinci el S22 alacağım.

Tanıdık uyguna verecek hocam ya 14 civarına alacağım pili problem biliyorum ama şimdi yazında motor almak istiyorum eğitimim için tablet filanda almam lazım keske su samsunglarada yüksek mAh pil üretseler.

Bataryasından çok, yazın elinde soba taşımış olursun. İkinci el daha temiz bir şeyler bak bence. Batarya ve ısınma hariç sorun yaşamazsın. Sana tavsiyem sıfır A36 alabilirsin. Veya biraz daha verip nothing 2A alabilirsin.

+Ayrıca eski telefon.

Bilemiyorum hocam ya samusngun bir s serisi varken a serisi almak istemiyorum malum bu cihaz yüzünden Samsung'un girişi orta segment cihazlarına bakıs acım değişti.

Bilemiyorum hocam ya samusngun bir s serisi varken a serisi almak istemiyorum malum bu cihaz yüzünden Samsung'un girişi orta segment cihazlarına bakıs acım değişti.

6 gen 3 var kendisinde. Bir de a serileri eskisi kadar kötü değil. Yine de senin tercihin ama bence ya A36 ya da bütçeyi artırıp nothing 2A alman daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…