Asily Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.448 Makaleler 5 Çözümler 9 Beğeniler 1.772 Yer Karabük 29 Nisan 2025 #11 RFKaya dedi: Hmm, anladım hocam bu detay için çok teşekkürler. Custom ROM işini iptal edelim o zaman Samsung niye böyle bir eşeklik ediyor ki? Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman benim attığım porta bakabilirsiniz. Onda çalışıyor.
RFKaya dedi: Hmm, anladım hocam bu detay için çok teşekkürler. Custom ROM işini iptal edelim o zaman Samsung niye böyle bir eşeklik ediyor ki? Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman benim attığım porta bakabilirsiniz. Onda çalışıyor.
KS KS RFKaya Başarılı İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 108 Beğeniler 62 29 Nisan 2025 #12 Asily dedi: Hocam o zaman benim attığım porta bakabilirsiniz. Onda çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Samsung VoLTE sürücüsünü paylaşmıyorsa o ROM'da nasıl mevcut oluyor ki? Hasan Merkit dedi: İsterseniz stock roma debloat işlemi yapın. Belki yararı dokunur. Genişletmek için tıkla... Araştıracağım.
Asily dedi: Hocam o zaman benim attığım porta bakabilirsiniz. Onda çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Samsung VoLTE sürücüsünü paylaşmıyorsa o ROM'da nasıl mevcut oluyor ki? Hasan Merkit dedi: İsterseniz stock roma debloat işlemi yapın. Belki yararı dokunur. Genişletmek için tıkla... Araştıracağım.
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Moderatör Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 4.989 Makaleler 14 Çözümler 100 Beğeniler 8.087 29 Nisan 2025 #13 RFKaya dedi: Samsung VoLTE sürücüsünü paylaşmıyorsa o ROM'da nasıl mevcut oluyor ki? Genişletmek için tıkla... Port romlar farklı (yine Samsung olan) telefonlardan kopyalanmış romlar oluyor. Port romda çalışabilir. Doğru söylüyor.
RFKaya dedi: Samsung VoLTE sürücüsünü paylaşmıyorsa o ROM'da nasıl mevcut oluyor ki? Genişletmek için tıkla... Port romlar farklı (yine Samsung olan) telefonlardan kopyalanmış romlar oluyor. Port romda çalışabilir. Doğru söylüyor.
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 29 Nisan 2025 #14 RFKaya dedi: Samsung VoLTE sürücüsünü paylaşmıyorsa o ROM'da nasıl mevcut oluyor ki? Genişletmek için tıkla... VoLTE sadece One UI'da çalışıyor.
RFKaya dedi: Samsung VoLTE sürücüsünü paylaşmıyorsa o ROM'da nasıl mevcut oluyor ki? Genişletmek için tıkla... VoLTE sadece One UI'da çalışıyor.
KS KS RFKaya Başarılı İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 108 Beğeniler 62 29 Nisan 2025 #15 Hasan Merkit dedi: Port romlar farklı (yine Samsung olan) telefonlardan kopyalanmış romlar oluyor. Port romda çalışabilir. Doğru söylüyor. Genişletmek için tıkla... Tamam şimdi anladım hocam o ROM'u da inceleyeyim. Teşekkürler Heribert Yavuz dedi: VoLTE sadece One UI'da çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Ah Samsung ah, gene OneUI'a dönüyoruz o zaman.
Hasan Merkit dedi: Port romlar farklı (yine Samsung olan) telefonlardan kopyalanmış romlar oluyor. Port romda çalışabilir. Doğru söylüyor. Genişletmek için tıkla... Tamam şimdi anladım hocam o ROM'u da inceleyeyim. Teşekkürler Heribert Yavuz dedi: VoLTE sadece One UI'da çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Ah Samsung ah, gene OneUI'a dönüyoruz o zaman.
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 29 Nisan 2025 #16 RFKaya dedi: Ah Samsung ah, gene One UI'a dönüyoruz o zaman. Genişletmek için tıkla... Port One UI içinde geçerli.
RFKaya dedi: Ah Samsung ah, gene One UI'a dönüyoruz o zaman. Genişletmek için tıkla... Port One UI içinde geçerli.
Asily Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.448 Makaleler 5 Çözümler 9 Beğeniler 1.772 Yer Karabük 29 Nisan 2025 #17 RFKaya dedi: Tamam şimdi anladım hocam o ROM'u da inceleyeyim. Teşekkürler Ah Samsung ah, gene OneUI'a dönüyoruz o zaman. Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki öyle. Ya OneUI olucak yada VoLTE’ye bay bay. Aynı zamanda romda yapay zeka da var o kadar iyi bir yapay zeka değil ancak var.
RFKaya dedi: Tamam şimdi anladım hocam o ROM'u da inceleyeyim. Teşekkürler Ah Samsung ah, gene OneUI'a dönüyoruz o zaman. Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki öyle. Ya OneUI olucak yada VoLTE’ye bay bay. Aynı zamanda romda yapay zeka da var o kadar iyi bir yapay zeka değil ancak var.