Emir Bozat 33 Üstün İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 566 Çözümler 6 Beğeniler 413 Yer Yalova/Merkez 28 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar merhaba. Cihaz bayağı eski bir cihaz ve dün cihaza farklı farklı romlar kurup bakındım, dolandım cihazda. Sonradan Stock ROM'a döndüm ama Knox sayacı attı bunu nasıl 0 yapabiliriz, beni rahatsız ediyor .
Arkadaşlar merhaba. Cihaz bayağı eski bir cihaz ve dün cihaza farklı farklı romlar kurup bakındım, dolandım cihazda. Sonradan Stock ROM'a döndüm ama Knox sayacı attı bunu nasıl 0 yapabiliriz, beni rahatsız ediyor .
kullanıcı311 Üstün İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 2.528 Çözümler 13 Beğeniler 1.925 30 Kasım 2024 #11 Bayro dedi: Knoxpatch kullanın: GitHub - salvogiangri/KnoxPatch: LSPosed module to get Samsung apps/features working again in your rooted Galaxy device. Genişletmek için tıkla... Bu One UI için sadece. Artı 0 Eksi
Bayro dedi: Knoxpatch kullanın: GitHub - salvogiangri/KnoxPatch: LSPosed module to get Samsung apps/features working again in your rooted Galaxy device. Genişletmek için tıkla... Bu One UI için sadece.