Samsung, Galaxy Ring için Üretim Planını 1 Milyon Adede Çıkardı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 186
Makaleler
5

Bu yıl Samsung, akıllı yüzük kategorisine yönelerek büyük bir adım attı ve Galaxy Ring adlı ilk ürününü 10 Temmuz’da gerçekleşen Unpacked etkinliğinde tanıttı. Yeni akıllı yüzük, piyasaya sürülmeden önce bile oldukça ilgi uyandırdı, ancak nihayet kullanıma sunulduğunda, kullanıcılar ve teknoloji meraklıları şirketin bu ürüne dair görüşlerini ve ona eklenen gelişmiş sağlık özelliklerini merak etmeye başladı.…

Devamını Oku: Samsung, Galaxy Ring için Üretim Planını 1 Milyon Adede Çıkardı
Kaynak: Techolay

Fiyati tuzlu bir urun ancak temel saat islevlerini kucucuk yuzuge sigdirdilar, fiyatini hak etmese de guzel urun.

Fiyati tuzlu bir urun ancak temel saat islevlerini kucucuk yuzuge sigdirdilar, fiyatini hak etmese de guzel urun.
NFC falan olsa daha işe yararmış. Akbil, kredi kartı veya kartlı kapı açma falan işlevi olurdu. Bir de üzerinde tek tuş olacakmış, müzik falan dinlerken ileri-geri falan çok fazla işlev atanamıyormuş.

İkincisi çıkarsa artık.
Tuş değil de dokunmatik şahane olur.

Çok linç ettiler de, bence çok pratik bir teknoloji.

Spor için saat takmak istemiyorum, nabız, uyku takibi, kan değerleri, adım sayar, aktivite takibi; olursa tabi NFC, şarkı kontrolü falan on numara şeyler bu kadar küçük bir form faktörde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…