Samsung Galaxy S20 FE 2026 yılında kullanılır mı?

sabuncuk35

Uzman
Cihaz
Samsung Galaxy S20 FE
"Samsung Galaxy S20 FE telefonunu ikinci el olarak satın aldım. Yalnız şöyle bir şeyle karşılaştım; internette araştırdığım kadarıyla bu telefonun yazılım güncellemeleri durdurulmuş galiba. Sizce güncelleme almadan sorunsuz kullanılır mı? Ya da güncelleme almasını sağlayabileceğim bir yazılım var mı?

En son Android 9 ya da 10 desteği kesilmişti. Tamamen Google elini çekmesi en az 3 yılı bulur. Donanım olarak iyi bir cihaz(Snapdragon için konuşuyorum)

Kullanılır ve evet, S20 FE'nin güncellemesi durduruldu. Güncel işletim sistemi olmasını istiyorsanız son sürüm Android sürümü güncellemesi destekleyen bir Custom ROM kurabilirsiniz. Aktif olarak S20 FE'm mevcut ve ekranı kırılana kadar kullanıyordum. Eğer sorunuz olursa hatırladığım kadarıyla ve dilim döndüğünce size yardımcı olurum.

Ve hayır güncelleme almaması, kullanılamaz anlamına gelmiyor. S20 FE, uzunca bir süre daha kullanılabilir bir model. Tek handikap temiz ve sağlam kullanılıyor olması gerektiği. Onun dışında Custom ROM kurmanıza ille de gerek yok, ben son sürüm Android'in çok daha iyi olduğunu bildiğim için 16 kurmuştum. Eğer gündelik kullanımda işinizi görecekseniz inanın hiç de Custom ROM macerasına gerek yok.

En son Android 9 ya da 10 desteği kesilmişti. Tamamen Google elini çekmesi en az 3 yılı bulur. Donanım olarak iyi bir cihaz(Snapdragon için konuşuyorum)

Resmi olarak en son Android 13 sürümünü aldı hocam, yanlış hatırlıyor olabilirsiniz. Ben kullandığımda Android 13 mevcuttu, daha sonra Custom ROM yükleyip Android 16'ya yükselttim.

Resmi olarak en son Android 13 sürümünü aldı hocam, yanlış hatırlıyor olabilirsiniz. Ben kullandığımda Android 13 mevcuttu, daha sonra Custom ROM yükleyip Android 16'ya yükselttim.
Evet, şu an Android 13 sürümünde. Bir de nasıl yükselttiğinizi anlatabilir misiniz?

Donanım seviyesindeki açıklar kapatılamaz Custom ROM kullansan bile. Onun dışında kullanılabilir gibi ama oyunlarda çok ısınır bilgin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…