Satılık Samsung Galaxy S20 FE 6/128 (Snapdragon)

Fiyat
4.700 TL

erdym 80

Üstün
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Türkiye cihazıdır, hattında falan sorun yok, kozmetik olarak temiz. Saat kısmında hafif OLED izi var. Cihazı babamın firmasında sipariş takibi için kullanıyordum, lakin ekranda çizik bile olmamasına rağmen telefonda dokunmatik bazen tamamen gidiyor, bazen geliyor yani kararsız. Telefoncuya götürdüm, lakin Flex falan diyerek 3-4 gün verdi ve onu bekleyecek zamanımız yok diye yarın ekstra bir telefon alacağız. Bu cihaz da boşa çıktı ondan satılık, yapıp kullanırım diyene gider. Yanında kılıf verilecektir.
Fiyat 4.700 TL. Takas kafama eserse olabilir.

Type-C to Type-C kablo bulursam çekip atarım şimdi hocam dokunmatik yine gitti bazen geliyor bazen gidiyor. Bazen hub ile fare bağlıyorum.

Hocam amakart goruntu entegre ihtimali de var zaten ekranları piyasada 2K Flex'de değşir 300 de ona 2.el piyasaı 7K ya filanda var fiyatı ona göre revize edin bence.

Hocam amakart goruntu entegre ihtimali de var zaten ekranları piyasada 2K Flex'de değşir 300 de ona 2.el piyasaı 7K ya filanda var fiyatı ona göre revize edin bence.

Ekranda burn in dışı bir şey göremediğim için zaten bu fiyattan koydum. Zaten işime yaramıyor diye koydum baktım satılacak gibi değil kafama eserse meraktan söküp parçalarsam muhtemelen 2-3'e koyup da aldığım paraya göre daha çok eğlenirim ondan bu fiyatı uygun gördüm belki alan kişi yakındır falan fiyatı düşünürüm ama şu anlık böyle.
Karanlık bir oda da parlaklığı sona getirdim şansa o sıra dokunmatik yine bir geldi bende gray BurnInTest açtım durum böyle.

Goruntu entegre.

Görüntü de sorun yok bu arada ekran olması gerektiği gibi 90 Hz, ölü piksel ya da çizgi olmadan çalışıyor lakin dokunmatik de bir sorun var. İşte kafasına estikçe sapıtıyor kendi kendine basma yok ama bazen kafası esip tamamen gidiyor basılmıyor.

Hocam entegre arzalı oluncada yapıyor Flex'de olabilr intenretnen 300e ekran filmi söyleyin takın duruma göre fiyatı artırırısınız.

Hocam entegre arzalı olunca da yapıyor Flex'de olabilr intenretnen 300e ekran filmi söyleyin takın duruma göre fiyatı artırırısınız.

Ya dediğim gibi parasında değilim zaten işler çok şükür yolunda işine yarayan falan olur diye ben de alt fiyattan vermeye çalışıyorum piyasasına baktım kırık veya yurt dışı cihazlar 4-5 bin arası benimki ne kırık ne yurt dışı tam arası bir sorunu var diye 4.700'ü uygun gördüm. Yoksa bende söker tamir ederim lakin daha yeni pazartesi telefon almaya gideceğiz üstüne bir de şimdi babam üretim yerine yeni cihaz yaptıracak onun parçaları yarın tedarik ettim montajını falan yapacağım. Uğraşmak istemiyorum kısacası.

Oşed iz deyince ben siyah nokta sandım hocam ekran yanıgı var fiyat ondan dolayı güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…