Samsung Galaxy S20 FE vs Xiaomi 12T

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kvothe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 133
  • Etiketler Etiketler
    samsung xiaomi

Kvothe 74

Başarılı
Yer
Redmont Kalesi
2. elden telefon bakıyorum. İkisi de TR cihazı; S20 FE 9.000 TL, Xiaomi 12T 12.000 TL.

Telefonun kamerası benim için önemli. 3-4 yıl kullanmayı planlıyorum telefonu. Sizce hangi cihaz daha mantıklı?

Xiaomi 12T çok daha mantıklı. Sebepleri de şunlar:
  • 3-4 Yıl Ömür: S20 FE artık çok eski bir cihaz. Bugün alıp 3-4 yıl daha kullanmak istersen toplamda 9-10 yıllık bir telefonu zorlamış olacaksın; bataryası çabuk biter, güncel uygulamalarda kasılmalar başlar. Xiaomi 12T ise hem daha yeni hem de 8 GB RAM ile seni 3-4 yıl rahat götürür.
  • Kamera Performansı: Xiaomi 12T'nin 108 MP ana kamerası, güncel yapay zeka işlemcisi sayesinde gece ve gündüz fotoğraflarında S20 FE'den çok daha net ve detaylı sonuçlar verir. S20 FE sadece uzaktaki nesneleri yakınlaştırmada (3x zoom) ve videoda (4K 60 FPS) iyidir ama genel fotoğraf kalitesinde Xiaomi daha günceldir.
  • Batarya ve Şarj: İkinci el S20 FE'nin pili muhtemelen yıpranmıştır ve günü çıkarmaz. Xiaomi 12T ise 120W ultra hızlı şarj destekliyor. Telefonu sıfırdan yüze 20-25 dakikada doldurabiliyorsun, bu çok büyük bir konfor.

İkisi de o kadar kotu ki anlatamam. 2-3K cikip sifir CMF 1 al derim.

Hocam, maalesef o kadar çıkamam. 12K'ya bile zorlayarak çıkıyorum. Bir de telefon istediğim özellikleri tam olarak sunmuyor. Bu bütçede önerebileceğiniz 2. el başka cihaz var mı?

Hocam, maalesef o kadar çıkamam. 12K'ye bile zorlayarak çıkıyorum. Bir de telefon istediğim özellikleri tam olarak sunmuyor. Bu bütçede önerebileceğiniz 2. el başka cihaz var mı?

O bütçede alacağın bir telefonun 4 yıl boyunca seni görüreceğini sanmıyorum.

2. elden telefon bakıyorum. İkisi de TR cihazı; S20 FE 9.000 TL, Xiaomi 12t 12.000 TL.

Telefonun kamerası benim için önemli. 3-4 yıl kullanmayı planlıyorum telefonu. Sizce hangi cihaz daha mantıklı?

S20 FE falan 9 bin etmez.

İkinci el nothing Phone 2A ve CMF Phone 2 Pro bakabilirsin. Ozellikle Phone 2 Pro iyi ve guncel bir cihaz.

Hocam, CMF iyi güzel de yurt dışıları açılmıyor diye biliyorum. Emülasyon yapmayacaksa, YD 13T/Pro falan daha mantıklı olabilir; kamera konusunda iyi cihazlar.

S20 FE falan 9 bin etmez.

Hocam CMF iyi güzel de yurt dışı'ları açılmıyor diye biliyorum. Emülasyon yapmayacaksa 13T/pro falan daha mantıklı olabilir kamera konusunda iyi cihazlar.
Server kaydi atilabiliyor. Bootloader kilidi de aciliyor. Acikcasi 10K ustu para verip, 3 nesil eski (13T serisi) almazdim. Kamerasi, paneli CMF'den farkla daha iyidir. Ancak CMF kadar batarya omru sunmayacaktir. Gunluk kullanimda da sorun olur dusuk batarya omru.

Vallahi kendim 2 yıldır kullanıyorum batarya şu an bir sorun çıkarmadı ondan önerdim zaten. 67W var bir de 40 dakika da tam şarj oluyor ondan çok da dert olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…