13t hakkında merak ettiğin sorular varsa cevaplayabilirim bu arada. Ek olarak HyperOS 3 almadı bu cihaz haberin olsun güya Xiaomi veriyordu ama alt modele bile verdi buna vermedi. En azından daha az bloat
Dirençli cihazda anakartta direnç işlemi yapılıyor. Yapan iyi bir yerse ve cihaz da bir arıza gözükmüyorsa sorun çıkarmaz. 12t kamera konusun da daha kötü bir cihaz ayrıca işlemci olarak da yine geri de.
Dirençli cihazda anakartta direnç işlemi yapılıyor. Yapan iyi bir yerse ve cihaz da bir arıza gözükmüyorsa sorun çıkarmaz. 12t kamera konusun da daha kötü bir cihaz ayrıca işlemci olarak da yine geri de.
Hocam, bulduğum yer daha önce kardeşime A55 aldığım bir yer. Satıcı dürüst gibiydi ama adam al-satçı, yani atılan direncin nerede atıldığını bilmiyordur büyük ihtimalle.
Hocam, bulduğum yer daha önce kardeşime A55 aldığım bir yer. Satıcı dürüst gibiydi ama adam al-satçı, yani atılan direncin nerede atıldığını bilmiyordur büyük ihtimalle.
Diagnostics testi ve AnTuTu testi yapın özellikle Xiaomi cihazlar AnTuTu'yu filtreliyor . Eğer aşırı anormal bir ısı ve ısındığında şebeke kaybı gibi sorunlar varsa sorunlu bir dirençtir.
s20fe alma kullanıyorum artık gücü yetmediği oluyor ve fazla ısınıyor yazılımı ağır kameraya girerken videoda vs kastığı olabiliyor ama kamerası çok iyi .Ben olsam yd xiaomi alırdım
Ben o kadar eski cihaz almazdim ya herhalde. Fantezi isi geliyor bana. Direnc falan da donanima islendigi icin islemin nasil yapildigi da onemli. Al satci bilmiyordur nasil bir islem gordugunu cihazin.