Samsung Galaxy S20 FE vs Xiaomi 12T

Hocam sizce 13t için 13.500 TL biraz fazla mı? Dediğim satıcı cevap vermezse başka bir dükkanı olan satıcı buldum, pazarlıkla daha iner belki.

Kendin daha ucuza yurt dışı'sini alıp direnç de attırabilirsin. Mecidiyeköy'de falan dolu sağlam iş yapan.

Sanırım Xiaomi 12T alacağım direkt çünkü yakın zamanda almam gerekiyor ve bulduğum çoğu ilan satılmış. Ve başka pek fazla ilan yok.

2. elden telefon bakıyorum. İkisi de TR cihazı; S20 FE 9.000 TL, Xiaomi 12T 12.000 TL.

Telefonun kamerası benim için önemli. 3-4 yıl kullanmayı planlıyorum telefonu. Sizce hangi cihaz daha mantıklı?
Başka seçenek mevcut mu?

@AsiI @Simon @erdym neye niyetlensem satılıyor, server kayıtlı da satılmış. Şimdi adaptörle 13.500 TL istiyor, TR cihazı 12 T'ye. O kadarda bütçe arttıramam şu an. Sanırım S20 FE kaldı, SD versiyonu donanım olarak götürmez mi? 3 yıl falan güncelleme işini bir şekilde hallederim. Artık destekler azalmaya başlayınca.

S20 FE'yi alma bence. Baska alternatif yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…