Samsung Galaxy S21 FE aşırı kasıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dagster3532
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 181
  • Etiketler Etiketler
    kasıyor
Bu değerler hakkında yorum yapmayım yalnış yönlendirme olmaaın bilen arkadaşlar yorumlar.

Bu şekilde kullanıyorum hocam. Yeniden başlattım defalarca kez ancak nafile. Aşırı kasıyor. İçerisinde öyle yüzlerce uygulama falan da yüklü değil.

Hard reset+debloat+batarya değişmedi ise batarya değişimi+thermal Guardian ile termal limit koyma ile cihaz toparlanır diye düşünüyorum.

S21 fe Snapdragon'versiyonu da feci ısınıyor ama kasma falan yok en azından aldığım güne lanet olsun S20Fe kullanıyordum Snapdragon olanı canavar gibi ısınma falan yok hala babam kullanıyor

Hard reset+debloat+batarya değişmedi ise batarya değişimi+thermal Guardian ile termal limit koyma ile cihaz toparlanır diye düşünüyorum.

Hocam bu şekilde yaptım ama pek bir şey değişmedi gibi veya değişti mi tam emin olamadım. Yapmam gereken bir şey mi unuttum? Batarya değişimi sizce bu kadar etkiler mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260731_204711_Thermal Guardian.webp
    488,6 KB · Görüntüleme: 11
  • Screenshot_20260731_204708_Thermal Guardian.webp
    506,2 KB · Görüntüleme: 11
@Dagster3532,
Exynos versiyonu vardı bende. 2-3 ay önce sattım. Pili 1100 cycle falandı çıktığı zamanlar almıştım. Evet cihaz ısınınca hemen cpu hızı bayağı fazla düşüyor. Multi tasking varsa yetersiz kalmaya başladığını hissettiriyor. Pil değişimi yaptırın isterseniz pilden de yavaşlaması muhtemel. Birde pil cycle verisi telefonu fabrika ayarlarına sıfırlarsan sıfırlanıyor. Ben servise gönderdiğimde telefonu sıfırladıklarında öyle olmuştu.

Hocam bu şekilde yaptım ama pek bir şey değişmedi gibi veya değişti mi tam emin olamadım. Yapmam gereken bir şey mi unuttum? Batarya değişimi sizce bu kadar etkiler mi?

Eğer batarya çok yıpranmış ise değişim etkiler. Debloat yaptınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…