Samsung Galaxy S21'den hangi iPhone'a geçilir?

Evet. Samsung'un bir iyi yanı da yerel fiyatlandırma avantajı. 16e Türkiye şartlarında alınmaması gereken bir cihaz. Baz model 15'i tercih ederim.

iPhone 13'den iyi kamerasi var. Genis aci olmamasina ragmen.

Evet. Samsung'un bir iyi yanı da yerel fiyatlandırma avantajı. 16e Türkiye şartlarında alınmaması gereken bir cihaz. Baz model 15'i tercih ederim.
Arada 10K oynuyor. Ayrica 15 serisinin renk gamutu cop.

Özellikle S21'in ön kamerasından çok memnun değilim. Ön ve arka kamera performansı iyi. Kayıt ücreti cart curt uğraştırmayan bir iPhone modeli var mı önerebileceğiniz?

15 ya da 16 bakılabilir. Niye geçiyorsunuz ki? S25 daha iyi bunlardan. iPhone alınacaksa en az Pro alın.

Yurt dışı olup da kayıtla uğraştırmayan bir iPhone yok. Bütçenize göre cihazların ön kameralarını mağazalarda deneyip karar verin. Ayrıca bütçenizi net bilmediğimiz için yorum yapmak da zor.

Bütçe belirtmemişsiniz ancak şöyle söyleyeyim:

• S21'in rakibi normalde iPhone 13'tür, ancak bu saatten sonra alınmaması gereken bir cihaz. Bu sebeple direkt eliyorum.
  • iPhone 13 Pro serisini de eliyorum. Eski bir cihaz, telefoto ve ekran dışında da 13'ten aman aman bir farkı yok.
  • iPhone 14'ü direkt eliyorum zaten.
  • iPhone 14 Pro; Güzel ancak Apple Intelligence desteğinin olmaması ileride büyük sorun. Kamerası, performansı, ekranı, pili güzel ancak sıfır bulamazsın. 2. el tarafında da temizine denk gelmek zor.
  • iPhone 15; S21'den sonra memnun eder, ancak yine Apple Intelligence desteğinin olmaması büyük eksi. Özellikle yurt dışı veya 2. el alacaksan 15 yerine 15 Pro zorlamanı öneririm.
  • iPhone 15 Pro; Yurt dışı veya 2. el alacaksan çok güzel cihaz. Apple Intelligence desteği var, kamerası muhteşem, çipi Resident Evil gibi çok güçlü oyunları bile oynatıyor, pil sağlığı %90'ın altına düşmediği sürece 1.5-2 günleri bile zorlarsın. Ancak yurt içi almayı düşünüyorsan 60-70K verilmez.
  • iPhone 16 Pro; 15 Pro'dan daha yetenekli ancak yurt içi fiyatını geçtim, yurt dışı fiyatı bile pahalı denilebilecek bir cihaz.
  • iPhone 16e; Dynamic Island ve Ultra geniş açı kamera olmaması dışında iPhone 15'ten daha iyi bir cihaz. Ultra geniş açı kamera, iPhone 11 kullanıcısı olarak, pek önem verdiğim bir kamera değil ancak Dynamic Island olmaması büyük eksi benim için.
Kısacası tercih yine sana kalıyor, net bir bütçe belirtirsen daha fazla yardımcı olabiliriz ancak bu durumda S21'den sonra memnun olmak için en kötü iPhone 14 Pro/iPhone 15 bakmanı öneririm.

S22 IPhone 13 rakibi hocam. 13 2021’in sonu S22 2022’nin başı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…