Elektronik Samsung Galaxy S22 18.099 TL

Makaleler
9
Yer
İstanbul, Türkiye
D&R'da da ₺17,959'ye satiliyor.
Kamera olarak fiyatına gore cok iyi, oyunla isi olmayan ve Samsung isteyenler icin gayet uygun.

Kamera açısından daha da kötü bir cihaz sadece batarya artısı sayılabilir neresi iyi ki?
S22'den sadece yüzde 20 daha güçsüz ve uzun süreli oyun oynayacaklar için S22 kötü bir tercih. 6.7 inç olan Honor 200'deki buhar odası, telefonun uzun vadede ısınmasına engel olup throotle'yi en aza indiriyor. Ama S22 hem küçük telefon, hem de buhar odasına sahip değil. Üstüne üstlük batarya çok daha iyi ve honor'un işletim sistemi daha hafif. 512 GB hafıza ve 12GB ram ise cabası. Pubg oynayanlar için 60 fps sınırı gfx tool ile kolayca çözülebilen bir sorun. S22 çoğunlukla bataryadan kaybediyor.

S22'den sadece yüzde 20 daha güçsüz ve uzun süreli oyun oynayacaklar için S22 kötü bir tercih. 6.7 inç olan Honor 200'deki buhar odası, telefonun uzun vadede ısınmasına engel olup Throotle'yi en aza indiriyor. Ama S22 hem küçük telefon, hem de buhar odasına sahip değil. Üstüne üstlük batarya çok daha iyi ve Honor'un işletim sistemi daha hafif. 512 GB hafıza ve 12 GB RAM ise cabası. PUBG oynayanlar için 60 FPS sınırı GFX tool ile kolayca çözülebilen bir sorun. S22 çoğunlukla bataryadan kaybediyor.

Bu durumda da 1000TL civarı bütçe çıkarak S23 FE almak yine mantıklı kalıyor S22 ile aynı ana kamerayı kullanması ve 4K 60FPS çekim yapabilmesi öne çıkarıyor performans olarak da Honor'dan üstün.

Bu durumda da 1000TL civarı bütçe çıkarak S23 FE almak yine mantıklı kalıyor S22 ile aynı ana kamerayı kullanması ve 4K 60FPS çekim yapabilmesi öne çıkarıyor performans olarak da Honor'dan üstün.

S23 FE için 2000 bütçe artması gerekiyor ve 128 GB. Bir yanda 128 diğer yanda 512 GB. S22'de kullandığım bazı argümanları bunun içinde kullanabilirim. Buhar odası yok, optimizasyon eksiği olan bir işlemci, kütük gibi tasarım. 4 GB az RAM. Honor 200'ün pili yine S23 FE'den daha iyi. AMOLED yanığı ihtimali az da olsa var. Piksel yoğunluğu daha az. 4 kat yavaş şarj. Ben işlemci performansı için Nanoreview'den Geekbench 6 multi Core'ye bakıyorum. En doğru orası.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt