İnceleme Samsung Galaxy S23

İşlemci performansını fena bulmadım
Hocam mobil oyunlarla aram çok iyi olmadığı için pek de emin olmadığım bir kalıp kullanmışım. Yoksa işlemcinin gayet iyi olduğunu diğer kulvarlarda söyledim

Hadi diğer modelleri neyse diyerek geçiyorum da yorumunuz iPhone 11'in bile elimdeki cihazdan daha iyi olduğunu ileri sürüyor ki iPhone 11, Apple'ın en çok yakınılan telefonlarından biri. İkisini de 5-6 ay kullanmış birisi olarak söyleyebilirim, aralarında net bir fark var, fark iPhone 11'in aleyhine.

Neredeyse tüm cihazların çıkış haberleri yapılırken herhangi bir kıyas yapılmıyor zaten. iPhone 15 çıktıktan sonra pek çok mecrada OnePlus 11 ile kıyaslandı, ki açık ara daha iyi olmasına rağmen. Bu OnePlus'un iPhone için kalite ölçü birimi olduğu anlamına gelmiyor.

Samsung'un 8 Gen işlemcili telefonlarında iPhone'dan en çok geride kaldığı alan Android'in iOS kadar stabil çalışmaması. Burada Google'ın payı var, zira Pixel telefonlarda Android, Apple'ın iOS'u kadar kararlı çalışabilirken diğer markalarda bunu net göremiyoruz.

Ben Apple'ı herhangi bir şekilde kötülemiyorum, ama Samsung'un da kıyaslanamayacağı fikrine katılmıyorum. Özellikle Türkiye şartlarında, sırf iOS işletim sisteminin stabilliği için o kadar para baymak mantıksız, SD işlemcili mis gibi alternatifler varken.

İyi sosyaller dilerim.

Son düzenleme:
Tesekkurler eli yuzu duzgun incelemeniz icin. Bu arada ay yapay zekâ yardımıyla mı çekildi? Samsung'larda Space Zoom otomatik açık geliyordu yanlış bilmiyorsam.

Tesekkurler eli yuzu duzgun incelemeniz icin. Bu arada ay yapay zekâ yardımıyla mı çekildi? Samsung'larda Space Zoom otomatik açık geliyordu yanlış bilmiyorsam.
Ne demek.

Telefonun alındığı ilk zamanlardan bir fotoğraf olduğu için tam hatırlamıyorum ama 30x zoom'da dediğiniz gibi özelliği kendisi açıyor diye biliyorum. Bu yüzden Space Zoom kullanmışımdır.

İfadeler: 519

Fakire para vermişler iPhone almış zengine para vermişler Samsung alıp borsaya para koymuş çok iyi bir inceleme olmuş ellerinize sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…