Samsung Galaxy S24 FE, FCC’de Görüldü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 199
Makaleler
5

Samsung, amiral gemisi akıllı telefonları ile kullanıcılar arasında büyük ilgi uyandırıyor ve kendi rakipleriyle güçlü bir rekabete giriyor. Yüksek kaliteli cihazlar şirketin tanınmasında önemli bir rol oynasa da, Koreli teknoloji devi bütçe dostu ürün yelpazesi de aktif şekilde devam ediyor. Premium özellikler arayan ancak bütçe dostu cihaz isteyen kullanıcılar için şirket FE serisini sunuyor. FE…

Devamını Oku: Samsung Galaxy S24 FE, FCC’de Görüldü
Kaynak: Techolay

Snapdragon'li surumu Türkiye'ye gelir mi?

@Elma ısıran oyle bir sey yapiyor maalesef. Qualcomm ile kac yil oldugu belli olmasa da birkac yillik anlasma imzaladilar. Ustelik kendi dokumhanelerine son birkac yilda epey yatirim yaptilar. Bunun basarisini S24'teki 2400'de gorduk ama ironik sekilde S24 Ultra'nin Exynos varyanti olmadi.

Birkac hafta once Exynos 2500'u dogruladilar. Bir sure daha S serisinde ikili sekilde gidecekler. A serisinde A25'te Exynos 1280, A35'te 1380 ve A55'te de 1480 var. Henuz amiralden ziyade orta segmente kendi islemcilerini veriyorlar gibi gozukuyor. Sahsen Samsung'un iki seneye tamamen kendi yongalarini kullanmasini isterdim ama pek oyle gozukmuyor.

S24 FE'de ise sadece Exynos olacak, SD varyanti olmayacak.

oyle bir sey yapiyor maalesef.
Bu inanılmaz bir skandal. Tıpkı gıda ürünlerinin nasıl ki kalitesiz olanları ve en katkı maddesi içerenleri bizim ülkemize yollanıyorsa onun gibi aynı, kullanıcıya önem vermeyen, ayrımcı, rezalet bir politika. Her şeye rağmen de bu markayı Apple'ın karşısında canınız gibi savunuyorsunuz forumda. O kadar tartışmaya girdik çok uzun zamandır ama bu mevzuyu konuşan bir kişi bile olmadı. Yeni öğreniyorum. Demek ki herkes işine geleni konuşuyor, gerçekleri değil.

@Elma ısıran konuyu nasil da Apple'a getirdin hemen. Ben yapsam cekemezdin ama

Skandallik bir durum yok, 2400'un 8 Gen 3'ten tek asagi kalir yani GPU performansi. Kalitesiz mal falan gelmiyor. Ayrica eskiden S8 ya da benzeri bir Samsung kullandigini soylemistin, gayet de biliyorsun islemci ayriminin var oldugunu.
Her şeye rağmen de bu markayı Apple'ın karşısında canınız gibi savunuyorsunuz forumda.
Bunu sahsi algiliyorum ve en sevdigim firmanin Apple oldugunu herkes biliyor. Hic kacirmadigim etkinlikler sadece Apple'in lansmanlaridir. Ben hicbir zaman bir firmayi bir firmayla kiyaslamadim. Telefonlara ilgi duyan bir uyeyim sadece. Modellerle modelleri kiyaslarim. Herhangi bir firmaya asiri duzeyde sevgi veya nefret duyacak kadar ucube degilim. Fanlik veya hater'lik yaptigimi iddia ediyorsan kanitlaman gerekiyor. 60 Hz gibi muhabbetlere gireceksen koca forumda bunu savunan tek uyesin, ustume alinmam bu muhabbetleri. Ustte Ultra'nin 2400 bulundurmamasiyla bile alay ettim. Ama seni sadece elma logolulara yaptigim elestiriler rahatsiz ediyor, umurumda da degil acikcasi. Bilgin olsun bu politikayi ben de begenmiyorum ama boyle bir politikaya sahip olmasi Samsung'larin alinmamasi ya da ovulmemesi gerektigi anlamina gelmiyor. S24'lerde SD 8 Gen 3 sadece Amerika, Kanada ve Çin'de satisa cikti. Turkiye'ye ozel bir durum yok, Avrupa'yla ayni urunu kullaniyoruz.

Eger iPhone cihazlari onermedigim icin boyle bir ithamda bulunuyorsan o begenmedigin Samsung'un ulkeye yaptigi yerel fiyatlandirma sayesinde ucuza urun alabildigimiz icin. Keyfimden millete Samsung kakalamaya calismiyorum, adamlar bizi fakir olarak goruyor. Bu sayede 800 dolarlik telefonu ulkemizde 400-500 dolara alabiliyorsun. Kimse kusura bakmasin boyle bir durum varken gidip de iPhone tavsiye edemem.

Konuyu, S24 FE konusu altinda sahsima cekmeye devam edeceksen tartismayacagim ayrica.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…