Tabii batarya konusunda S25 FE daha iyidir ama ne bileyim premium cihazın bir altı sonuçta. Ekran kenarları falan bir tık daha kalın, ultrasonik parmak izi okuyucusu yok vs. S24'e daha yakın gibiyim şu anda. Bu arada Ocak'in 8'ine kadar zamlanma ihtimali var mı telefonların? Çünkü ocağın 8'inde daha rahat alabilirim şimdi alırsam biraz zorlanırım. S24 Hepsiburada'da 32 bin lira şu an eğer 2-3 bin lira kesin artar derseniz bir şeyler yapıp alabilirim hemen. Sizce ne yapmalıyım o konuda?
Şu an S24 gibi kaliteli ve güçlü bir cihazın 32 bin TL civarlarında gezmesi bana göre ucuz.
O da elde kalan stoklardan ötürüdür muhtemelen, o biraz daha azaldıktan sonra artık ufaktan karaborsa tarzı bir fiyat artışı olacaktır diye düşünüyorum.
Batarya ömrünü şu anki kullandığınız telefonla kıyaslayın arada ne kadar fark var ona bakın, eğer batarya ömrü sizi rahatsız etmiyorsa mantıklı bir tercih.
Hele hele ben küçük telefonu daha çok severdim aslında, büyük telefona zor alıştım, büyük ekran hem gözü bozuyor hem rahatsız ediyor çünkü yakından bakarsanız, küçük ekranı daha da çok seviyorsanız benim gibi, o zaman biçilmiş kaftan.
Eğer bu dediklerim size uygunsa S24'ü bekletmeden alın derim, şu anki fiyatından bir daha bulamayabilirsiniz, bulsanız da saçma sapan renklerde 128 GB bulursunuz, 256 GB en güzel renklerle şu an bu fiyatta.
Yoksa biraz bekleyip S25 FE alabilirsiniz sonra.
Arkadaşlar güncellik açısından S25 demiş ama FE serisi olduğu için S24'e verilen destek muhtemelen aynı miktarda olacak, onu da belirteyim, daha yeni Android sürümleri veya daha yeni One UI sürümleri geldiği zaman siz daha önce alacaksınız o güncellemeleri.
Zaman zaman FE serisi aşırı fiyat performans oluyor, ben telefon aldığım zaman S24 FE o an için alınabilecek en F/P telefondu, şu anda ise S24 gerçekten iyi bir fiyata gelmiş. Yoksa ben de FE tercih ettim.