Makaleler
5
1740240351_Galaxy-S25-Edgein-Ilk-Video-Incelemesi-ve-Ozellikleri-Aciklandi.jpg

Samsung’un nisan ayında piyasaya sürmesi beklenen Galaxy S25 Edge modeli, henüz hiçbir yerde görülmemişken bir YouTube içerik üreticisinin eline geçti. Telefonun tasarımının ve özelliklerinin incelendiği videoda, Galaxy S25 Edge’in inceliği ve teknik detayları dikkat çekiyor. YouTuber Alexis Garza, Galaxy S25 Edge’i Samsung’un mevcut katlanabilir telefonu Galaxy Z Fold 6 ile karşılaştırıyor. Videoda S25 Edge’in Z…

Devamını Oku: Samsung Galaxy S25 Edge’in İlk Videosu ve Özellikleri Ortaya Çıktı
Kaynak: Techolay

Samsung neyi deniyor bilmiyorum. Biraz gereksiz şov gibi geliyor bana bu telefon. Düz S serileri zaten gayet ince ve kibar telefonlar, daha da inceltmeye kimin ihtiyacı var? Özellik açısından farklı bir noktaya konumlandırıp ihtiyaç kapatırlarsa ancak mantıklı olabilir.

Lansmanda prototip olarak cam içinde gösterilen S25 Edge'den daha sönük görünüyor. Ellerinde kalan 8G2'leri kullanmak için böyle bir cihaz çıkardıklarını düşünüyorum. Yoksa "Edge" ile uzaktan yakından alakası yok. Şu işlemciyle S24+'tan ucuz olması lazım, ancak söylentiler S25+ ile S25 Ultra arasında fiyatlandırılacağını gösteriyor.