Samsung Galaxy S25 Ultra için hayalet ekran koruyucu kullanmak mantıklı mı?

Capybara45

Uzman
Merhaba arkadaşlar, Cuma günü S25 Ultra aldım. Yanında telefoncu sıradan, şeffaf bir ekran koruyucu verdi. Ben de bugün 850 TL'ye hayalet ekran koruyucu taktırdım.

Görünüşü gayet güzel fakat sizce hayalet ekran koruyucu kullanmaya gerçekten gerek var mı? Taktırdıktan sonra ekranın kalitesi ve performansı sanki %10 civarı düştü gibi hissediyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hayalet ekranlar öyledir. Ekran kalitesi düşer ve çoğu hayalet ekranda parmak izi kullanılmaz. Kullanılanda optikten beter haldedir muhtemelen.
Samsung'a sorarsan S26 Ultra al der. Benim fikrim hayalet ekran kullanmaman.

S25+ kullanıyorum ve ben de hayalet ekran taktırdım. Evet ekran kalitesi düşüyor, ayrıca parmak izi okuyucusu çok yavaş çalışıyor. Tek artısı toplu taşımada gizlilik sağlaması. Kullanımını önermiyorum. Ama o kadar para vermişken bir süre kullanabilirsiniz. Çok rahatsız ederse çıkartırsınız.

Onbinlerce lira verilip alınmış güzelim telefonların görüntü kalitesini düşürüyor. Kullanımının tek amacı gizlilik. Öyle bir sorununuz varsa da maalesef ekran bu hale geliyor, başka çözüm yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…