Akıllı saate Ultra koyar, telefona Pro koyar, Note serisini getirmek yerine neden Ultra modelleri Note yaparsın ki? Plus model neden Pro olsun!

Alın size Android dünyası 🤓☝️🤡

Apple, Sony ve Google'dan başka adam gibi marka kalmadı.
Er ya da geç herkes bu gerçeğin farkına varacaktı zaten. Artık Apple’ın hiçbir şey yapmasına gerek bile kalmıyor. Samsung kendi kendini bitiriyor. İyice ucuz Çin markası olma yolunda ilerliyor. Son 1 senede bütün prestijini yerle bir etti. Merak ediyorum bir marka yöneticisi de şunu yapmayalım diyemiyor mu? İsimlendirmelerden tut cihazlarını bile benzetmeye başladılar Apple’a.

Akıllı saate Ultra koyar, telefona Pro koyar, Note serisini getirmek yerine neden Ultra modelleri Note yaparsın ki? Plus model neden Pro olsun!

Alın size Android dünyası 🤓☝️🤡

Apple, Sony ve Google'dan başka adam gibi marka kalmadı.

Adamlar altı üstü isim değişikliği yapmış. Öyle bir konuşmuşsunki sanki adamlar Reeder ile ortaklık yaptı. Apple fanları 100k verdikten sonra kötü hissetmemek için tüm diğer markaları kötülüyor.

Merak ediyorum bir marka yöneticisi de şunu yapmayalım diyemiyor mu?
Yönetici en son tasarımcıya sinirlenmişti Galaxy Watch Ultra'nın tasarımı Apple'a benzemiş diye, sanırım tasarımcı söz dinlememiş kovulmak istiyor :hehehe:

Adamlar altı üstü isim değişikliği yapmış. Öyle bir konuşmuşsunki sanki adamlar Reeder ile ortaklık yaptı. Apple fanları 100k verdikten sonra kötü hissetmemek için tüm diğer markaları kötülüyor.
Normalde Samsung ilk kez J5 Pro ile Pro ekini kullandı.

Ama Samsung'un amacı Apple'a benzemek olduğu için Pro ekini Apple'dan çaldıklarını anlayabiliyoruz.

Bir de klâsik efsaneleşmiş köşeli tasarımı kaldıracaklar sanırım, bir de yeni simge ikonları falan gördüm gerçek mi bilmiyorum ama gerçekse iyice İnfinix gibi markalara dönüyor.

Yönetici en son tasarımcıya sinirlenmişti Galaxy Watch Ultra'nın tasarımı Apple'a benzemiş diye, sanırım tasarımcı söz dinlememiş kovulmak istiyor :hehehe:
Evet o haberi görmüştüm. Aynı politika devam ediyor yöneticinin bu karşı çıkışına rağmen. Nasıl bir yönetim anlayışı var Samsung’da anlayamadım. İlginç.

Evet o haberi görmüştüm. Aynı politika devam ediyor yöneticinin bu karşı çıkışına rağmen. Nasıl bir yönetim anlayışı var Samsung’da anlayamadım. İlginç.
Normalde en sevdiğim firma Samsung, ancak böyle devam ederse sevmeyi bırakacağım.

Kim bilir belki iki sene sonra doğru yolu bulur geri Samsung sevilebilir bir marka haline gelir.

Unutma Samsung, sen Apple değilsin özgün ol😁