Samsung Galaxy S25 vs S24 Plus

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan batu8001
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 176
  • Etiketler Etiketler
    s24+ s25

batu8001

Çalışkan
Anlık olarak S25 256 GB 42.000 TL, S24 Plus ise 38.000 TL, sizce hangisi tercih edilmeli?

5 yıldır S20 kullanıyorum, telefon yazları alev alıyordu. Bataryayı 2 defa değiştirdim, ekranı yandı falan; yani bana çok sorun çıkarttı ama ekranı çok hoşuma gitmişti. Genellikle 2K çözünürlük ve 120 Hz açmıyorum; çünkü şarjım çok gidiyor, o yüzden S24 Plus alasım yok ama bir yandan da biraz daha büyük ekran ve batarya iyi olmaz mı diye düşünüyorum.

İkilemde kaldım, tavsiyeniz nedir?

S24 Plus'ın bataryası daha iyi olabilir ama büyük ekran hariç alınmaz bence. S25 daha iyi olur.

Aynı ikilemde tıkıldım kaldım. Birçok insan S25 bataryasından muzdarip. Tabii tecrübe sahibi birileri aydınlatsa daha iyi olur.

Aynı ikilemde tıkıldım kaldım. Birçok insan S25 bataryasından muzdarip. Tabii tecrübe sahibi birileri aydınlatsa daha iyi olur.
S20 bataryasında da çok sorun yaşıyorum günü çıkarmayı bırak artık günde 2 bazen 3 defa tam dolum yapıyorum.

Aceleniz yoksa S26 bekleyin. S25 performans/verimlilik konusunda S24 plusa büyük bir fark atmakta ama S24 Plus daha iyi bir batarya daha kaliteli bir ekran deneyimi sunmaktadır. Daha büyük ve daha hızlı şarj olan bir batarya işinize yarayacaktır. Daha uzun götürmesi için ekran çözünürlüğünü QHD+tan HD+ a kadar düşürebilirsiniz. Küçük telefonları sevmiyorsanız oyun oynamayı düşünmüyorsanız sizin için en mantıklısı S24 Plus.

Hocam S24+ batarya olarak daha iyi ama S25 daha kompakt ve hafif. İşlemci dışında S25 daha kötü. İşlemci ise baya iyi S25'de.

Sahsen S25 tercih ederdim. Snapdragon yonga sayesinde modem ve ISP'ye de yansiyacak fark. ISP farki demek kamera farki demek zaten. Ama batarya kritikse S24+ daha mantikli kalabilir cunku o konuda bariz daha iyi.

İfadeler: Frk
Batarya dışında S25 kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…