Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda telefon değiştirmeyi düşünüyorum. iPhone 11'den geçeceğim. Samsung'a geçme konusunda tedirginim ama iPhone'lar için o kadar para verip 60 Hz telefon ve çoğu özellik bakımından daha düşük bir telefon almak da saçma geldiğinden korkmama kararı aldım. Bu iki model arasında kaldım. Ve bu soruyu sormamın sebebi, tamamen S24+'ta bulunan Exynos işlemcinin durumu hakkında internette o kadar fazla bilgi var ki hangisi doğru, hangisi gerçek bilmiyorum. Öncelikle oyun oynayan birisi değilim. Tek oynadığım şey sudoku olur muhtemelen
. Onun dışında sosyal medya ve manga okuma gibi gündelik, basit işler yapıyorum. Her ne kadar S25 tasarımını daha çok beğensem de ekran kalitesi ve pil, benim gündelik basit kullanımım açısından daha iyi olduğu için S24+ daha mantıklı, farkındayım. Ancak eğer Exynos 2400 gerçekten gündelik kullanımda bile ısınan bir işlemciyse ve bana sıkıntı çıkaracaksa bulaşmak istemem. Keza annemin o S20 Plus telefonu da aynı marka işlemciye sahipti ve telefon 2 yıla maalesef performans anlamında bayağı geriledi. Yetmedi, ekran yanması durumları da oluştu. Buna bağlı olarak değiştirmek durumunda kaldık.