Samsung, Galaxy S26 Serisi İçin Exynos 2600’ü Seri Üretime Hazırlıyor, Verim Sorunlarını Aştığına İşaret Ediyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 187
Makaleler
5

Samsung, önümüzdeki yılın başında çıkması beklenen Galaxy S26 serisiyle Qualcomm tekelliğini kırabilir. Şirketin Exynos 2600’ü seri üretime hazırladığı konuşuluyor. Bu çip, Samsung’un ilk 2 nm GAA sürecini kullanacak. Yılın başında NPU tarafında önceki nesle göre belirgin bir sıçrama vaat edilmişti. Yeni rapor, Exynos 2600’un tam ölçekli üretime geçeceğini ve en çok baş ağrıtan verim sorunlarının…

Devamını Oku: Samsung, Galaxy S26 Serisi İçin Exynos 2600’ü Seri Üretime Hazırlıyor, Verim Sorunlarını Aştığına İşaret Ediyor
Kaynak: Techolay

S26 serisini pas geçecek anlaşılan insanlar. Dimensity olsa, oda tercih edilir. Mesela amiral gemisi tablet modellerine koyduğu işlemciyi kullanabilir Samsung, ben şahsen desteklerim o fikri.

Exynos sevmeyen insan hala çok. Haklı oldukları yerler var şayet.

8 Elite 2'ye güçlü bir rakip olur 2nmden dolayı. Ama en önemlisi modem.

Ama yine de Snapdragon kullanılması daha iyi olurdu.

Yıllardır iPhone kullanıyorum Samsung'a geçeyim 26 serisi ile beraber dedim şansıma bunlar mı oldu yani

Yıllardır iPhone kullanıyorum Samsung'a geçeyim 26 serisi ile beraber dedim şansıma bunlar mı oldu yani

Sadece S26 Pro'da kullanılır yüksek ihtimalle.
S26 Edge ve S26 ultrada Snapdragon'la devam edilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…