Samsung Galaxy S7'ye ROM kurulmuyor

mensmensthe_men

Üyecik
Cihaz
Galaxy S7
Merhaba, benim Galaxy S7 cihazım var fakat ben dün Floyd OS ROM kurdum. Her şeyi doğru yaptım; ilk format data yaptım, sonra wipe yaptım, ROM'u cihaza attım ama nedense olmuyor. Eylem ROM'da denedim ancak o da olmadı. Her şeyini doğru yaptım ama olmadı. OEM ile kilit açma ve USB hata ayıklama modu da açıktı ama ben bu cihaza ROM kuramadım. Bunun nedenini bilen biri var mı acaba?

Romun cihazınıza uyumlu olduğuna emin misiniz? Ben kendi zamanımda genelde TWRP üzerinden kurulum yapıyordum.

Custom recovery kur. Oradan cihaza kurarsın.

Merhaba
Olmuyor derken bir hata mı alıyorsunuz yoksa telefon normal şekilde açılıyor ve hiçbir şey mi olmuyor?
Ayrıca XDA konusunda (kaynak) şöyle bir bölüm var:

Merhaba.
Olmuyor derken bir hata mı alıyorsunuz yoksa telefon normal şekilde açılıyor ve hiçbir şey mi olmuyor?
Ayrıca XDA konusunda (kaynak) şöyle bir bölüm var:

Yani şu şekilde ROM'u kuruyorum Galaxy S7 logosunda takılı kalıyor diğer ROM'lar dada böyle yapıyor nedense.

Bende kuramamıştım telegramda yardım istedim çözemediler, Lineage OS kurdum daha iyi oldu.

Eminim XDA forms da var o ROM onun yapımcısı bile S7 içindir demiştir ve zaten Exynos 8890ö için demiş benim cihazda SM-G930F yani uyumlu.

Onu nasıl yapacağım?
OrangeFox veya twrp sitesine bak destekçi var mı diye sonra site içinde nasıl yapacağın anlatılmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…