İddia Samsung Galaxy Tab A11/A11+ yakında çıkacak!

Herhangi bir işlemci tahmininiz var mı hocam?

Herhangi bir işlemci tahmininiz var mı hocam?

Hiçbir iddiada işlemcisi söylenmemiş ama Exynos 1330 olabilir.

Samsung almak yerine daha ucuz herhangi bir tablet al daha iyi. Samsung kesinlikle parasını hak etmiyor.

3 bin TL'ye A9'dan daha iyi tablet söyler misin?
Bu fiyatlara kesinlikle Samsung harici yok.(A9+ ta Honor pad X9 var rakibi olarak)

A11 fotoğrafı yayınlamış. Ben, yan çerçeveler geniş olur diye ümit ediyordum ama yine A9 gibi ince çerçeve yapmışlar. İnce çerçeve dikey tutuşta zor oluyor.

Samsung almak yerine daha ucuz herhangi bir tablet al daha iyi. Samsung kesinlikle parasını hak etmiyor.

Diğer markaların güncellemeleri sıkıntılı. Ya hiç vermiyorlar ya da sorunlu güncelleme verip salıyorlar. Custom ROM kurulmasına da engel oluyorlar. Bootloader açılmıyor vs. Mesela A9 yerine hangi tableti önerirsiniz?

Son düzenleme:
A11 fotoğrafı yayınlamış. Ben, yan çerçeveler geniş olur diye ümit ediyordum ama yine A9 gibi ince çerçeve yapmışlar. İnce çerçeve dikey tutuşta zor oluyor.

A9 ile benzer. Bütçe çok düşük olduğundan pek bir yenilik yapılması zor.
İşlemci, ekran (90 Hz olabilir),ram/depolama artışı olabilir.

Tablet piyasasında alınabilecek en fiyat/performans modelleri Samsung üretiyor. Bu fiyatlara bu kadar kaliteli ekran ve kaliteli UI'ı başka hangi marka veriyor?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…