er3n Uzman Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 338 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 100 Yer Erzurum 1 Mart 2025 #1 Cihaz berbatın da altı bir cihaz. GSI fayda etmedi, downgrade edeyim dedim, binary sürümü yüksek cihazın. Nasıl düşürebilirim sürümünü? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2025
Cihaz berbatın da altı bir cihaz. GSI fayda etmedi, downgrade edeyim dedim, binary sürümü yüksek cihazın. Nasıl düşürebilirim sürümünü?
Cyanogen 61 Üstün Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 1.213 Makaleler 4 Çözümler 33 Beğeniler 1.334 1 Mart 2025 #2 er3n dedi: Cihaz berbatın da altı bir cihaz. GSI fayda etmedi, downgrade edeyim dedim, binary sürümü yüksek cihazın. Nasıl düşürebilirim sürümünü? Genişletmek için tıkla... Binary sürümünü düşüremezsiniz hocam. Eğer aynı binary sürümünde daha eski bir One UI yüklenebiliyorsa onu deneyin. Artı 0 Eksi
er3n dedi: Cihaz berbatın da altı bir cihaz. GSI fayda etmedi, downgrade edeyim dedim, binary sürümü yüksek cihazın. Nasıl düşürebilirim sürümünü? Genişletmek için tıkla... Binary sürümünü düşüremezsiniz hocam. Eğer aynı binary sürümünde daha eski bir One UI yüklenebiliyorsa onu deneyin.
KS KS er3n Uzman Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 338 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 100 Yer Erzurum 1 Mart 2025 #3 Hocam mecbur stock roma döneceğim ve rootlayacağım performans için hangi modülleri önerirsiniz. Artı 0 Eksi