Selamlar arkadaşlar. Samsung Galaxy A9+ 8 GB RAM'li versiyonunu almaya karar verdim. Son bir kez soruyorum: sizce bu tablet alınır mı? Alındıktan sonra nelere dikkat edilmeli?
Alınabilir fiyatına göre iyi tablet. Bu arada bütçeniz nedir?Selamlar arkadaşlar. Samsung Galaxy A9+ 8 GB RAM'li versiyonunu almaya karar verdim. Son bir kez soruyorum: sizce bu tablet alınır mı? Alındıktan sonra nelere dikkat edilmeli?
Bütçem bu civarlarda maksimum 9.000'e çıkabilirim.Alınabilir fiyatına göre iyi tablet. Bu arada bütçeniz nedir?
Alınır. Ekranı sorun etmeyecekse elbette.Selamlar arkadaşlar. Samsung Galaxy A9+ 8 GB RAM'li versiyonunu almaya karar verdim. Son bir kez soruyorum: sizce bu tablet alınır mı? Alındıktan sonra nelere dikkat edilmeli?
Hocam küçük kardeşim için alacağım. Sorularım şunlar:Samsung Galaxy Tab A9+ kullanıyorum ve sormak istediğiniz sorular varsa cevaplayabilirim. @Grython
Hocam küçük kardeşim için alacağım. Sorularım şunlar:
1-) Genel olarak oyun performansı nasıl?
(Oyun olarak çok ağır oyunlar oynamayacak zaten maksimum oynayacağı ağır oyun PUBG Mobile, FC Mobile falan olur.)
2-) Şarjı ne kadar gidiyor? Hızlı şarj desteği var mi?
3-) Bazı arkadaşlar bu tablete kronik sorunlu Diyor. Ekrana birden fazla parmakla basınca algılamıyormuş. Bu doğru mu?
4-) Ve son olarak ekranı çok mu kötü? Nesi kötü tam olarak ekranın?
Teşekkürler hocam.