Benimki Garanti kapsamında olduğu iicn hâlâ bekliyorum Samsung'un sitesinde onarım aşamasında diyor 1 gün oldu bekliyorum

Diğer her alanda beni çok memnun eden bir cihazdı. Sadece oyun için bir tık büyük geldi onun dışında ısınması olsun, performansı olsun çok iyiydi ama hoparlör kalitesi daha ilk günlerden bu kadar rahatsız ederse, iade hakkım geçince başıma bela olur diye düşünerek iade ettim. Yerine de herhangi bir tablet almadım. Şu an iPad A16 mı alsam diye düşünüyorum ama acelem yok. Bekliyorum bakalım. Umarım sizin tabletiniz de sıkıntısız bir şekilde geri elinize ulaşır ve memnun şekilde kullanmaya devam edersiniz.

Merhaba tekrardan sorunumun sadece benim tabletimde kaynaklanmıyor s11 serisinde kronik bir sorun. Bir teknolji mağazasında s11, s11 Ultra da test ettim. Aynı web site aynı videoda aynı sorun var cihaz videoyu oynatırken seste cızırtı ve parazitlenme oluyor.

Daha alt Seriden bir tableti denediğim zaman s10 Lite aynı web site aynı videoda ses sorunu oluşmamaktadır
ki daha önce de denediğim Samsung SM-T510 gibi eski model bir cihaz da aynı web site aynı videoyu sorunsuz oynatmaktadır.

Değerli Samsung kullanıcıları s11 serisinden tablet almayı seçerken bir daha düşünün derim zira son seri film izleme sitelerinde ses sorunu verip video kalitesini çok fazla düşürmektedir. Aynı sorunu sizin yaşamanızı istemem. Birinin konuya açıklama yapmasını ve sorunumun çözülmesini istiyorum

Merhaba tekrardan sorunumun sadece benim tabletimde kaynaklanmıyor S11 serisinde kronik bir sorun. Bir teknolji mağazasında S11, S11 Ultra da test ettim. Aynı web site aynı videoda aynı sorun var cihaz videoyu oynatırken seste cızırtı ve parazitlenme oluyor.

Daha alt Seriden bir tableti denediğim zaman S10 Lite aynı web site aynı videoda ses sorunu oluşmamaktadır
Ki daha önce de denediğim Samsung SM-T510 gibi eski model bir cihaz da aynı web site aynı videoyu sorunsuz oynatmaktadır.

Değerli Samsung kullanıcıları S11 serisinden tablet almayı seçerken bir daha düşünün derim zira son seri film izleme sitelerinde ses sorunu verip video kalitesini çok fazla düşürmektedir. Aynı sorunu sizin yaşamanızı istemem. Birinin konuya açıklama yapmasını ve sorunumun çözülmesini istiyorum

Şikayet vara yaz