Samsung, Galaxy Unpacked 2024 Etkinliğinin Tarihini Açıkladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 259
Makaleler
5

Samsung, teknoloji dünyasında heyecanla beklenen Galaxy Unpacked 2024 etkinliğinin tarihini açıkladı. Uzun süredir devam eden spekülasyonlara son veren şirket, yeni nesil katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold 6 ve Z Flip 6’yı tanıtacağı etkinliğin 10 Temmuz’da Paris’te gerçekleştirileceğini duyurdu. Ayrıca etkinlikte, Samsung’un mobil teknolojiler alanındaki en son yeniliklerinin de sergileneceği belirtildi. Etkinlik Tarihi ile İlgili Yapılan…

Devamını Oku: Samsung, Galaxy Unpacked 2024 Etkinliğinin Tarihini Açıkladı
Kaynak: Techolay

Çekilin yoldan. Samsung, kat izi bırakan katlanabilir telefonlarını tanıtacak.

Önceki nesile göre iyileşme olmuştur illaki. Hem eğer Samsung bu sorunu çözemediyse, diğer markalar da çözememiştir. Zira Samsung Display pazar payında demir yumruk gibi bir şey, elle tutulur rakipleri sadece LG - BOE ve belki çok küçük bir ihtimal TCL olabilir .

Samsung’u ekran konusunda ben de beğeniyorum, evet. Samsung ekranları bükmeyi seviyor. Yeni çıktığı zamanlarda kavisli ekranlı Samsung S8 alıp 4 sene falan kullanmıştım. Cihaz çok keyif veriyordu. Katlanabilir ekran olayına menteşe ve kat izlerinden dolayı bir türlü ısınamadım. İlla ki çözülecektir ilerde.

Apple’ın da katlanan ekranla ilgili hazırlıkları olduğuna dair haberler çıkıyor sürekli son zamanlarda. MacBook’lar için planlıyorlarmış diye iddia ediliyor. Bakalım neler göreceğiz.

Çekilin yoldan. Samsung, kat izi bırakan katlanabilir telefonlarını tanıtacak.
Neden kucumsuyorsun ki hocam bu kadar? Rekabet iyidir diyip baska konuda hic cikarmasin gibi mesaj yaziyorsun. Watch 7 ve Buds 3 serisinin de tanıtılmasi bekleniyor. Gecen sene Tab S9 serisi de tanıtilmisti.

Tab S10(ya da yeni adıyla) serisini görür müyüz acaba?

Neden kucumsuyorsun ki hocam bu kadar? Rekabet iyidir diyip baska konuda hic cikarmasin gibi mesaj yaziyorsun. Watch 7 ve Buds 3 serisinin de tanıtılmasi bekleniyor. Gecen sene Tab S9 serisi de tanıtilmisti.
O fiyatlara satılan telefonlar için bu durum baya bir kötü. Çok fazla böyle problem var. Skandal ürünleri inovasyon diye pazarlıyorlar.

Milletin ekranı 6 ayda bu hallere gelmiş. Google bununla dolu ama sorsan süper telefon. 120 Hz ekranı var falan.

Aslında o kullanıma göre değişir. İlk modeli hala sapasağlam kullananlar da var, son modeli iki ayda perte çıkaranlar da var. Bu katlanan teknolojiler tüm markalarda genel olarak hassastır. Sırf keyfine göre dakikada bir aç kapa yapınca veya aşırı sert bir şekilde kullanımda böyle sorunların olması gayet normaldir.

Sırf o iz yüzünden ilgisini yitiren bir çok insan gördüm.
Bende bu katlanan modellerden birini alıp tecrübe etmek istiyorum ortadaki iz iyice azaldığında veya ortadan kaybolduğunda almayı düşünüyorum çünkü göze batıyor ve bazen çizim yaparken veya oyun oynarken sıkıntı olabilir. Özellikle PUBG, CoD gibi oyunlarda aim olarak bayağı sıkıntı olur bu izler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…