Samsung Galaxy Watch 8 akıllı saat alınır mı?

Merhaba, telefonum S24 ve saat olarak Huawei Fit 3 kullanıyorum. Yeni tasarımı ince ve güzel duruyor. Hepsiburada’da da peşine 9 taksit kampanyası var ön siparişe. Saati aksesuar olarak kullanıyorum; arada müzik değiştirmek ve mesaj okumak için kullanıyorum. Ama Watch 8’de mesaj/ses gönderme gibi özellikler varsa, bunları da kullanabilirim. Bir de Samsung’a özel bazı özelliklerin açıldığı söyleniyor. Bunlara dayanarak sizce alınır mı? Neden?

Son düzenleyen: Moderatör:
Huawei fit 3'ü bilmiyorum ama Samsung Watch 8 dahil 4'e kadar mesaj, ses, sesli konuşma gibi birçok özelliği kullanabilirsiniz. İçerisinde Play Store da bulunuyor, mesela telefona bağlı kalmadan WhatsApp üzerinden iletişim gerçekleştirebilirsiniz.

Samsung saatleri kaliteli ve premium. Tavsiye ederim.

Alınır Samsung saatleri. One UI Watch 8 ile Gemini vs gelmiş galiba. Hem uzun süre saat güncellemesi alır uzun süre kullanırsınız.

Telefon gibi her gün çıkarıp şarja takmak benim için sorun değil diyorsanız alınabilir.

Telefon gibi her gün çıkarıp şarja takmak benim için sorun değil diyorsanız alınabilir.

Evet bataryası da göz önünde bulundurulmalı. Web sayfasında AOD açık bir şekilde 30 saat gittiği yazıyor fakat kişisel ayarlamalar ve kullanım ile birlikte bu süre değişiklik gösterebilir.

Evet bataryası da göz önünde bulundurulmalı. Web sayfasında AOD açık bir şekilde 30 saat gittiği yazıyor fakat kişisel ayarlamalar ve kullanım ile birlikte bu süre değişiklik gösterebilir.

AOD hep kapalı bende sadece bilek kaldırıldığına uyandırla kullanıyorum. Fit 3 2 hafta kadar çıkartıyor beni.

Büyük ihtimalle biryerde bana dert olmaya başlar.

AOD hep kapalı bende sadece bilek kaldırıldığına uyandırla kullanıyorum. Fit 3 2 hafta kadar çıkartıyor beni.

Büyük ihtimalle bir yerde bana dert olmaya başlar.

Fit sizi 2-3 hafta götürüyorken bir anda Samsung'a geçip 2 günde bir şarj etmek belki alışmanızı zorlaştırabilir.

Şahsen, sadece görüntü olarak Samsung Watch 8 classic güzel; ancak şarj süresi çok düşük. Onun yerine Huawei saat serilerine bakmanı öneririm. GT 4 kullanıyorum ve en son ne zaman şarj ettiğimi hatırlamıyorum. Eksikleri var mı? Var. Mesela, WhatsApp business ile mesaj yanıtlayamıyorum, sadece normal WhatsApp destekliyor. Bu benim canımı sıktı. Onun dışında illaki eksiği vardır Samsung Watch'tan ama ben sportif bir saat arıyordum ve sadece saati öğrenmek için aldığımdan bana yeterli geldi.

Pil ömrü olarak üst düzey bir performans beklemeyin en başta diyeceğim. Ama alınır, güzel saattir. Bende Galaxy Watch 6 var ve memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…