Bence ekran çerçeve oranı kötü. Dikdörtgen tasarım da pek hoş değil, tam tablet hissini vermiyor. Huawei Pura X Max'in tasarım açısından daha iyi olduğunu düşünüyorum. Maşallah, tüm YouTuber'lara sponsorluğu dayamışlar, çok feci yalıyorlar Samsung'u. Fiyatı aşırı absürt, tamam yeni teknoloji falan da, 130K nedir abi?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Fold iyi ancak Flip’in pek bir amaci yok gibi. Fiyatlar berbat.
flipin pek bir amacı yok ya. uzun ve dar olması da tasarım olarak baya kötü.Fold iyi ancak Flip’in pek bir amaci yok gibi. Fiyatlar berbat.
BordoBereli 10
Becerikli
Flip için bu kadar para vermeye gerek yok bence.Bence ekran çerçeve oranı kötü. Dikdörtgen tasarım da pek hoş değil, tam tablet hissini vermiyor. Huawei pura X Max'in tasarım açısından daha iyi olduğunu düşünüyorum. Maşallah, tüm YouTuber'lara sponsorluğu dayamışlar, çok feci yalıyorlar Samsung'u. Fiyatı aşırı absürt, tamam yeni teknoloji falan da, 130k nedir abi?
Kriyus 60
Üstün
- Makaleler
- 2
Hepsi öyle bir övüyor ki, sanarsın bu senenin en iyi telefonu. Ben de Samsung kullanıyordum ama gerçekten abartıyorlar. Bir de hepsinin aynı şeyleri söylemesi çok komik. Sırayla aynı özelliklerden bahsediyorlar; köşeleri kare olmuş, elim yukarı doğru gidiyor falan. Tamamen boş iş. Dürüst inceleme yapan neredeyse kalmamış.Bence ekran çerçeve oranı kötü. Dikdörtgen tasarım da pek hoş değil, tam tablet hissini vermiyor. Huawei Pura X Max'in tasarım açısından daha iyi olduğunu düşünüyorum. Maşallah, tüm YouTuber'lara sponsorluğu dayamışlar, çok feci yalıyorlar Samsung'u. Fiyatı aşırı absürt, tamam yeni teknoloji falan da, 130K nedir abi?
Bence Fold 8 Ultra dışındaki modeller çöp.
- Makaleler
- 1
Benchmark uygulamalarını marketten kaldırıp, kurulmasını yasaklamışlardı.
İyi şeyler söyleyemeyeceğim kesin.
Büyük ekran istesem İpad Pro 11" M5 alırım o paraya, YouTube'da övmeye devam etsinler cihazı.
Büyük ekran istesem İpad Pro 11" M5 alırım o paraya, YouTube'da övmeye devam etsinler cihazı.
Kriyus 60
Üstün
- Makaleler
- 2
Onu sızdırma olmasın diye kaldırmışlardı, Sonradan cihazı erkenden alanlara e-postayla bir güncelleme gönderip sorunu çözdüler. Yani cihaz çıkarsa sorunsuz bir şekilde çıkacak.Benchmark uygulamalarını marketten kaldırıp, kurulmasını yasaklamışlardı.