Nop 10

Üstün
Yer
Aydın
Bence ekran çerçeve oranı kötü. Dikdörtgen tasarım da pek hoş değil, tam tablet hissini vermiyor. Huawei Pura X Max'in tasarım açısından daha iyi olduğunu düşünüyorum. Maşallah, tüm YouTuber'lara sponsorluğu dayamışlar, çok feci yalıyorlar Samsung'u. Fiyatı aşırı absürt, tamam yeni teknoloji falan da, 130K nedir abi?

Dosya Ekleri

• 1784901185111.webp
    1784901185111.webp
    1,1 MB · Görüntüleme: 28
  • 1784901228532.webp
    1784901228532.webp
    39 KB · Görüntüleme: 26
  • 1784901269307.webp
    1784901269307.webp
    136,3 KB · Görüntüleme: 27
Bence ekran çerçeve oranı kötü. Dikdörtgen tasarım da pek hoş değil, tam tablet hissini vermiyor. Huawei pura X Max'in tasarım açısından daha iyi olduğunu düşünüyorum. Maşallah, tüm YouTuber'lara sponsorluğu dayamışlar, çok feci yalıyorlar Samsung'u. Fiyatı aşırı absürt, tamam yeni teknoloji falan da, 130k nedir abi?
Flip için bu kadar para vermeye gerek yok bence.

Bence ekran çerçeve oranı kötü. Dikdörtgen tasarım da pek hoş değil, tam tablet hissini vermiyor. Huawei Pura X Max'in tasarım açısından daha iyi olduğunu düşünüyorum. Maşallah, tüm YouTuber'lara sponsorluğu dayamışlar, çok feci yalıyorlar Samsung'u. Fiyatı aşırı absürt, tamam yeni teknoloji falan da, 130K nedir abi?
Hepsi öyle bir övüyor ki, sanarsın bu senenin en iyi telefonu. Ben de Samsung kullanıyordum ama gerçekten abartıyorlar. Bir de hepsinin aynı şeyleri söylemesi çok komik. Sırayla aynı özelliklerden bahsediyorlar; köşeleri kare olmuş, elim yukarı doğru gidiyor falan. Tamamen boş iş. Dürüst inceleme yapan neredeyse kalmamış.
Bence Fold 8 Ultra dışındaki modeller çöp.

Benchmark uygulamalarını marketten kaldırıp, kurulmasını yasaklamışlardı.
İyi şeyler söyleyemeyeceğim kesin.

Büyük ekran istesem İpad Pro 11" M5 alırım o paraya, YouTube'da övmeye devam etsinler cihazı.

Benchmark uygulamalarını marketten kaldırıp, kurulmasını yasaklamışlardı.
İyi şeyler söyleyemeyeceğim kesin.
Onu sızdırma olmasın diye kaldırmışlardı, Sonradan cihazı erkenden alanlara e-postayla bir güncelleme gönderip sorunu çözdüler. Yani cihaz çıkarsa sorunsuz bir şekilde çıkacak.