Woyax marka batarya alıp, LineageOS Android 16 kurup uzun bir süre daha kullanmak istiyorum telefonumu fakat, Woyax ile ilgili her hangi bir deneyimim yok. Kullananlar yeşillendirebilirse sevinirim. 
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 1 Ocak 2025
- Makaleler
- 17
Annemin Note 20 telefonuna alıp kendim taktım gayet memnun. Ayrıca ülkemizde bulunan en iyi yan sanayi batarya markalarından birisidir kendisi, rahatlıkla alabilirsiniz. Kutu içeriğinden telefon tutacağı, vantuz, pena, tornavida seti falan da çıkıyor.
Arka kapağı B7000 ile mi yapıştırdınız?Annemin Note 20 telefonuna alıp kendim taktım gayet memnun. Ayrıca ülkemizde bulunan en iyi yan sanayi batarya markalarından birisidir kendisi, rahatlıkla alabilirsiniz. Kutu içeriğinden telefon tutacağı, vantuz, pena, tornavida seti falan da çıkıyor.
Th3RealKayseriLee
Yetkin
Ben Deji batarya kullanıyorum. Woyax da onun alt markasıydı galiba. Gayet iş görüyor. Hatta Normal değerinin 100 mAh üzerinde oluyorlar genelde.
- Makaleler
- 17
T7000 ile yapıştırdım, aşağı yukarı aynı şey zaten.
Almaktan vazgeçtim sağ olsun One UI'da 5 saat alırken Los'da 8+ saat alıyorum nasıl bir pil optimizasyonu varsa One UI'ın.