Samsung, İşlemci Üretim Kalitesini Artırmak için Palantir ile İş Birliği Yapıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 95

Techolay

Bot
Makaleler
3
Samsung-Cip-Kalitesini-Arttirmak-Icin-Palantir-ile-Isbirligi-Yapiyor.jpeg

Samsung’un işlemci üretim süreci son dönemlerde durgunluk yaşıyor. Şirketin bu sorunlara bir çözüm getirebilmek için Palantir ile iş birliğine gittiği öğrenildi. Samsung, İşlemci Üretimi Konusunda Yeniden Aktif Rol Almak İstiyor Kısaca bahsetmek gerekirse Palantir, şirketler ve devlet kurumlarının veri toplamasına ve analiz etmesine olanak tanıyan, yapay zekâ destekli bir Yazılım Hizmetleri (SaaS) sağlayıcısı. Bu sağlayıcı…

Devamını Oku: Samsung, İşlemci Üretim Kalitesini Artırmak için Palantir ile İş Birliği Yapıyor
Kaynak: Techolay

Şu Exynos denen... güzide işlemciyi üretmeyi ya bırak ya da adını falan değiştir Samsung. Dünyanın 7 harikası işlemcilerden birini bile yapsan sırf o isimden tutmayacak kimsenin umurunda olmayacak ve dalga konusu olacak kuru ekmek, makarna (bazen bol soslu zurna döner ;)) yiyen Türk gencinden sana bir tavsiye (elmas değerinde).

Her önüne gelen de Palantir ile iş birliği yapıyor. Ona rağmen Palantir hisseleri yerinde sayıyor. Hakikaten nasıl bir iş, valla anlamıyorum. :D Ben bile anlamıyorum öyle düşünün yani. Büyük ihtimal CEO'su arka kapıdan para düdüklüyor. Benden söylemesi.

Exynos 2400 ve 2400e ile Samsung bir Exynos'unda gayet iyi olabileceğini gösterdi. 1480'de orta segment için fena değildi. 1580 daha detaylı inceleyemedim ama muhtemelen 1480 gibi bir şeydir termal açıdan. Umarım böyle devam eder Samsung. Hatta bu Exynos 2400 serisindeki kalitesiyle 1 2 nesil daha işlemci üretse insanların yargılarının çoğunlukla kırılacağına inanıyorum. Çünkü önyargısı olanların çoğu kulaktan duyma bilgilerle konuşuyor, işlemcinin bir özelliğini bilmiyor adından dolayı laf ediyor. Böyle tip kullanıcıyı da rahatça ikna edebilirsin. Ya da bir isim değişikliğide olabilir.

Geri
Yukarı Alt