Samsung M7 monitörde statik elektrik sorunu

Efe İlhan Yüce 3

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Bodrum
Selamlar! Bende monitör olarak Samsung'un LS43BM70OUPXUF modeli mevcut monitör olarak, ancak birkaç zamandır atıl durumda kaldı. Sebebini açıklayayım.

Bir ara monitörü bağladığımda bilgisayarıma kısa devre yaptırmıştı, yine de Allah'tan SCP koruması devreye giriyordu. Bunu fark edememekle birlikte bilgisayarımın anakartını servise yollamıştım, arıza tespit edilmedi tabii. Belli bir süre daha kullanmaya devam ettim. Daha sonra zamanda ise statik elektrik çarpması hissettiğimi farkına vardım ve farkına varmadan hemen önce de SCP koruması sağ olasın ekran kartlarımdan birisini korudu. Bu monitörün güç kaynağında ise toprak hattı yok, sadece faz ve nötr mevcut.

Bu monitörün statik elektrik sorununu çözmek istiyorum. Gerekirse konu başka yere de taşınabilir eğer evin elektriğiyle ilgili bir durum çıkarsa. Samsung M7 kullanıcıları arasında bilinen bir çözüm var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…