Samsung mobil cihazda temiz sıfırlama var mı?

MrLegasov

Uzman
Yer
İzmir,Türkiye
Merhaba arkadaşlar, Samsung telefonlar da bilgisayar da olduğu gibi temiz kuruluma benzer bi sıfırlama yöntemi var mı? Yoksa sadece ayarlar da bulunan sıfırlama ayarı mı mevcut?

Cihaz: Samsung Galaxy A54 5G

Merhaba arkadaşlar, Samsung telefonlar da bilgisayar da olduğu gibi temiz kuruluma benzer bir sıfırlama yöntemi var mı? Yoksa sadece ayarlar da bulunan sıfırlama ayarı mı mevcut?

Sıfırdan stock ROM atabilirsin. Samsung cihazlar için önermem. Knox devre dışı kalır. Onun dışında recovery menüden sıfırlamak ile ayarlardan sıfırlamak arasında fark yok. İstediğin gibi sıfırla.

Merhaba arkadaşlar, Samsung telefonlar da bilgisayar da olduğu gibi temiz kuruluma benzer bi sıfırlama yöntemi var mı? Yoksa sadece ayarlar da bulunan sıfırlama ayarı mı mevcut?

Yeniden başlatırken tüm tuşlara aynı anda basılı tutarsan kurtarma modunun açılması gerekiyor.

Yeşil yazı dolu siyah bir ekran çıkarsa anlayın ki kurtarma modudur.
Ses açma kapama tuşu ile ileri geri alıp kapatma tuşuyla seçeneği seçebilirsin. Orada sıfırlama menüsü var ama çok az İngilizce istiyor. A1 bile yeter.

Uygulamalar arası geçişlerde ara sıra takılmalar olabiliyor. Android'in sorunu işte. Sanki telefonu sıfırlamam toparlanmasını sağlar gibi hissediyorum. Ancak bunun bi faydası olacağını düşünmüyorsanız, yani android açısından bu konuda bilgi sahibiyseniz bana söyleyin. Boşu boşuna sıfırlama yaparak her şeyi baştan özelleştirmekle uğraşmayayım. Ios kullanıyordum daha önce, bu takılma durumlarını hiç yaşamamıştım bu yüzden rahatsız ediyor açıkcası olduğunda. Takılmasına neden olan şeyleri de söyleyebilirsiniz, bunu engellemek için yapmam gerekenleri vesaire. Bilmiyorum herhangi bir yol önerirseniz iyi olur. Dediğim gibi çok sık yaşamıyorum ancak örneğin spotify da müzik dinliyorum şarkı değiştikten sonra taskbar a geçerken takılarak geçiyor, veyahut bişey izliyorum resim içinde resim olarak izlerken uygulamalara giriş çıkış yaparken de oluyor. Uygulamaların önbelleğinin dolmasından mı veya ram ile alakalı mj çözemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…