Samsung Multi Split Klima Ürün Kodları

Makaleler
104
Yer
İstanbul
  • MIM-H04RN Wi-Fi Kit 2.0 - Ayrı satılan klima kablosuz ağ kiti.
  • DB69-03368F > Paket
    • TSEAC-256-4
  • AJ050TXJ2KH - Multi Split dış ünite
  • AJ050TNAPKH - Multi Split Klima WindFree Duvar Tipi İç Ünite 18.000 BTU
  • AJ035TNAPKH - Multi Split Klima WindFree Duvar Tipi İç Ünite 12.000 BTU
Klima geldi. Çarşamba montaj var. Vakum yapılmazsa şölen olacak.

Son düzenleme:
Hocam vakum gerçekten çok önemli, yaklaşık 1 ay önce montajda yapmayacaklardı söyleme ile yaptılar. Fabrikadan vakumlu diye bir laf uydurmuşlar, aslında ek zaman alan bir durum da değil vakum olurken işe devam ediyorlar özel olarak vakumun bitmesini beklemiyorlar. Neden yapmıyorlar çözemedim.

Vakum yaparlarken mümkünse manometreye bakın -1 civarına gelmesi lazım hemen çekiyor bazıları. Kendi klimaları olmadığı için bana ne diyor bazıları maalesef.

Hayırlı olsun Recep bey. Bilinçsiz kullanıcı, en sevdikleri profil normalde. Getirmeyi unuttuk gibi bahaneler üretirseler, gidip alın ben bekliyorum demenizi tavsiye ederim. Benim ikinci klima takılmadan önce unuttuk dediler, ben beklerim zamanım bol dedim. Gidip aldılar ve yaptılar. Yapılırken başında bekledim, işi sallamasınlar diye. Tamamen üşengeçlik, başka hiçbir şey değil vakum yapmamak.

Bakım ücretleri uçmuş, 1 tane klima için 4.000 TL dediler bana Samsung Kocaeli bölgesinde. 2 hafta önce sormuştum. Ev kullanıcısı olduğunuz için her sene bakım yaptırmayın, gereksiz çünkü. 2 senede bir bakım yeterli, bilginiz olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…