Bütün 90D modellerinde IPS-ADS panel kullanılmaktadır. LG QNED91 modellerde de IPS panel var. Boyuta göre panel değişimi yok. 75 inç üstünde piksel yoğunluğu azalacağı için görüntü kalitesinde kayıp ve netlik problemleri yaşamamanız adına 86 inç için hemen karar vermemenizi öneriyorum.
Şurada okumuştum.

Dosya Ekleri

• IMG_2582.webp
    IMG_2582.webp
    95,6 KB · Görüntüleme: 71
Merhaba bu iki televizyon arasında kararsız kaldım. OLED TV veya başka bir marka önerisi istemiyorum. Televizyondan anlayan arkadaşlardan bu iki modeli inceleyip hangisini tercih etmem konusunda bana yardımcı olmasını rica ediyorum.

Merhabalar, ben de bu iki modeli inceliyorum siz hangisinde karar kıldınız? Seçiminizi neye göre yaptınız acaba?

Merhabalar, ben de bu iki modeli inceliyorum siz hangisinde karar kıldınız? Seçiminizi neye göre yaptınız acaba?
55QN85D kullanıcısı olarak Samsung'un hiçbir televizyonunu önermiyorum. Çünkü hepsinde aynı fonksiyonda TizenOS mevcut. Bir tv box kadar inavasyona sahip arayüzü bile yok. Ekran panel açısından başarılılar ve taktir ediyorum ancak verdiğiniz paranın hakkını veremiyor maalesef.

Merhaba bu iki televizyon arasında kararsız kaldım. OLED TV veya başka bir marka önerisi istemiyorum. Televizyondan anlayan arkadaşlardan bu iki modeli inceleyip hangisini tercih etmem konusunda bana yardımcı olmasını rica ediyorum.

Merhabalar, hangi ürünü tercih ettiniz acaba? Hangi kriterlere göre seçiminizi yaptınız?