Samsung Odyssey G60/G61 OLED anti-glare mat kaplama kaldırma parlak ekran yapma deneyimi

CRT_User

Yetkin
Bugün işten döndüm, biraz sıkıldım ve monitörümdeki mat parlama önleyici kaplamayı çıkarmaya karar verdim. Islak bez veya başka bir şey kullanmadım — sadece doğrudan soymaya başladım. Güçlü bir şekilde yapıştırılmıştı ve çekmek için epeyce güç gerekiyordu.
Bir noktada, uygulamak zorunda olduğum basınç miktarından dolayı monitörü bozabileceğimi ciddi ciddi düşündüm... Ama şaşırtıcı bir şekilde işe yaradı! Mat kaplama çıkarma işlemi başarılı oldu ve monitör hala mükemmel bir şekilde çalışıyor. Not: Bu oldukça riskli bir işlemdir sağlam ekranınızdan olma riskiniz vardır bunu yapmanızı asla önermem tamamen kendi sorumluluğunuzdadır ve garantiyi geçersiz kılacaktır.

Son düzenleme:
Nası ya bu kaldırılıyor muymuş bende de var bu monitör.

Evet mat kaplama çıkabiliyor görüntü kalitesi fark ediyor fakat çok riskli bir işlem ve garanti geçersiz kalıyor
Denedim kaldırmayı da yok yapıştırmışlar iyice elle nası kaldırdın

Cok fark var mı görüntüde ona göre deneyebilirim. 1 yıl garantisi var zaten cok umrumda degıl.

Denedim kaldırmayı da yok yapıştırmışlar iyice elle nasıl kaldırdın.

Bunu çıkarmak için insanlar genelde ıslak havlu koyup 5-6 saat bekletiyor fakat ben direkt çok sert bir kuvvet uygulayarak çektim saatlerimi aldı çıkarmak kopuyordu ediyordu vs bir an ekran yerinden çıkacak sandım dedim bir daha çalışmaz bu monitör ama açıldı sağlammış bayağı ve kolay çıkan bir şey değil bu mat.

Sana monitörü bedavaya verdiler heralde böyle yapıyosan

Sana monitörü bedavaya verdiler herhalde böyle yapıyosan

1 ay olmadan garantisini bozduk ürünün normalde tüplü monitörlerim daha iyi görüntü kalitesi sunuyor OLED'den bende bari OLED'deki görüntü netliğini ve renk canlılığını bir nebze daha arttırmak amacıyla çıkardım parayı ağaçtan toplamıyoruz ama en büyük risk, risk almamaktır deyip giriştim. Not yatırım tavsiyesi değildir ve bu yöntemi asla önermem sağlam monitörünüzden olabilirsiniz

Ee görüntü kalitesi nasıl değişim nasıl. Çok fark ediyor mu.

Ee görüntü kalitesi nasıl değişim nasıl. Çok fark ediyor mu?

Yazılar falan daha net gözüküyor siyahlar ve beyazlar eskisine göre daha iyi görünüyor ekran renkleri çok daha güzel veriyor bir kaplama olmadığı için fakat eksileri ise yansıma yapıyor eğer aydınlık oda da kullanıyor iseniz ben loş bir ortamda kullandığımdan yansımaları pek hissetmiyorum.

Ayrıca Samsung OLED ekranlarda oldukça güzel mat kaplama kullanmış bunu anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…