25457 81 Üstün Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 2.173 Makaleler 2 Çözümler 9 Beğeniler 1.379 Yer İstanbul 4 Aralık 2025 #1 Kumandanın şarjı az kaldı, neyle şarj edebilirim? Kafama göre bir adaptör taksam sorun olur mu?
Michael MYERS 82 Bilgin Hata Avcısı Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 6.236 Çözümler 91 Beğeniler 6.639 Yer Haddonfield, Illinois 4 Aralık 2025 #2 Monitorün kutusunda kablo geliyor zaten. Yoksa normal telefonu taktığın Type-C ile şarj edeceksin. Bu arada hocam ne kadar zamanda bitti şarjı? Ben 6 ay önce aldım, şarjını fulledim 6 ayda %75'e düştü daha. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2025
Monitorün kutusunda kablo geliyor zaten. Yoksa normal telefonu taktığın Type-C ile şarj edeceksin. Bu arada hocam ne kadar zamanda bitti şarjı? Ben 6 ay önce aldım, şarjını fulledim 6 ayda %75'e düştü daha.
KS KS 25457 81 Üstün Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 2.173 Makaleler 2 Çözümler 9 Beğeniler 1.379 Yer İstanbul 4 Aralık 2025 #3 Michael MYERS dedi: Monitorün kutusunda kablo geliyor zaten. Yoksa normal telefonu taktığın Type-C ile şarj edeceksin. Genişletmek için tıkla... Bende kablo yoktu, kutudan monitörün kabloları çıkmıştı sadece. Bu arada Type-C kablo çok fazla var zaten, benim için önemli olan adaptörün sorun çıkarıp çıkarmayacağı.
Michael MYERS dedi: Monitorün kutusunda kablo geliyor zaten. Yoksa normal telefonu taktığın Type-C ile şarj edeceksin. Genişletmek için tıkla... Bende kablo yoktu, kutudan monitörün kabloları çıkmıştı sadece. Bu arada Type-C kablo çok fazla var zaten, benim için önemli olan adaptörün sorun çıkarıp çıkarmayacağı.
SnowRain Yetkin Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 293 Çözümler 2 Beğeniler 109 Yer Antakya,Hatay 4 Aralık 2025 #4 Ben farenin şarj kablosuyla şarj ediyorum kablosuz fare için masada her zaman 1 adet Type-C kablo var PC'ye bağlı.
Ben farenin şarj kablosuyla şarj ediyorum kablosuz fare için masada her zaman 1 adet Type-C kablo var PC'ye bağlı.