Canım benim 55 bin lira monitör stoğu yok, attığım linkteki monitörden daha iyisini bulamazsın, 2K ların kralı şu an o araştırdım yazıyorum, iki üç Türk kanallardan video izleyerek yorum yapmıyoruz burada.
ASUS XG27AQDMg OLED monitörü kullanmaktaydım. Zamanla ilk açılışlarda ekran saniye saniye kararıp kararıp duruyordu. En son ekranın üst kısmında 5-6 cm kadar bir alanda görüntü verir oldu ve sonra komple gitti. ASUS servisine yolladım orijinal kutu ve içerikle.
Sorunlarımı şu şekilde belirttim:
İlk önce HDR olmayan videolarda koyu sahneler gradyanlı görünüyordu.
Daha sonra monitör açıldığında ilk dakilarda birkaç saniyede bir ekranda görüntü gidip gelmeye başladı.
Son zamanında ekranın üst kısmında görüntü verdi sadece
ASUS XG27AQDMg OLED monitörü kullanmaktaydım. Zamanla ilk açılışlarda ekran saniye saniye kararıp kararıp duruyordu. En son ekranın üst kısmında 5-6 cm kadar bir alanda görüntü verir oldu ve sonra komple gitti. ASUS servisine yolladım orijinal kutu ve içerikle.
Sorunlarımı şu şekilde belirttim:
İlk önce HDR olmayan videolarda koyu sahneler gradyanlı görünüyordu.
Daha sonra monitör açıldığında ilk dakilarda birkaç saniyede bir ekranda görüntü gidip gelmeye başladı.
Son zamanında ekranın üst kısmında görüntü verdi sadece
Attığı ASUS monitör aslında Gen 3 ama kendisi Gen 2 sanıyor. Üstüne bir de “araştırdım” diyor. Dünyadan haberi yok ama kalkıp “en iyi 2K monitör” diye iddia ediyor. O yüzden çok da ciddiye almamak gerek.
En ucuzu 20 bin lira Samsung, bu attığım gen 2 ve daha sorunsuz gelme ihtimali olan model ve daha iyi özellikleri barındırıyor daha da iyisi, Samsung çöpünü alacağıma bunu alırım, 20 bin lira veriyorsan 26 veremeyecek misin ona bağlı.
Burada Gen 2 yazıyor diye Gen 2 sanıyordur. Gen 3 panel ama dediğimiz gibi. Gen 2 mi kaldı ya. Gen 3 önermeye çekiniyoruz, Gen 2 panel mi önerelim bir de.