Elektronik Samsung Odyssey OLED G6 LS27DG612SUXUF 21.999 TL

MasterKing25

Yetkin
Yer
Erzurum
Merhaba,

Benim de takip ettiğim Samsung Odyssey OLED G6 monitör 21.999 TL'ye düşmüş.

Almak isteyenler için link burada:

Akakçe üzerinden fiyat kontrolü yapmak için linki de ekliyorum. Kendinizde fiyatı görebilirsiniz. Ayrıca aşağıdaki görüntüden de fiyatı görebilirsiniz:

Düşünen varsa alabilir.

Ben bir ay kadar önce aldım gerçek 10 bitte HDR aktif kullanıyorum. Renkleri olsun, hareket akıcılığı olsun çok güzel bir monitör. İster SDR, ister HDR yüksek renk doğruluğu ve doygunluğu ile güzel bir kullanım sunuyor.

Yazı netliği konusunda IPS panelimden daha memnunum ama o dizüstü ekranı olmasından ötürü daha yüksek PPI'dan da olabilir. 360 Hz modelindeki RGB ışıklandırma bu modelde mevcut değil. Aklıma başka bir olumsuz yanı gelmiyor.

Ürünle ilgili bu forumda güncel bir inceleme var mıydı?
Güzel bir soru ama benim gördüğüm kadarıyla inceleme göremedim. Eğer bir inceleme yapan olduysa bende okumak isterim. Epey üzerinden bu aşağıdaki monitör ile karşılaştırmıştım zamanında hafızam beni yanıltmıyorsa sadece 2 özelliği eksikti fakat bu monitör 30 bin TL civarlarında konuda ki ise şuanda 21.999 TL yani fiyat söz konusu olunca eksik bile denmeyecek bir durum var:

Doğrudur o halde ben kendi çapımda ufak bir araştırma yapmıştım fiyatına göre özellikle gayet iyi bir monitördü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğrudur o halde ben kendi çapımda ufak bir araştırma yapmıştım fiyatına göre özellikle gayet iyi bir monitördü.

Ben çok mantıklı bir satın alım olduğunu düşünüyorum. Sağlam IPS monitörlere yakın fiyatta bir ürün. "OLED'e geçmek istiyorum" diyenler için güzel, F/P bir ürün.

Ben çok mantıklı bir satın alım olduğunu düşünüyorum. Sağlam IPS monitörlere yakın fiyatta bir ürün. "OLED'e geçmek istiyorum" diyenler için güzel, F/P bir ürün.
Bende birkaç ay sonra bu monitöre geçmeyi planlıyorum bakalım o zamanlar fiyatlar aniden uçmazsa %95 bu mönitöre geçeceğim.

DSC'siz mi 10 bit 240 Hz çalışıyor yoksa DSC'li mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…