Akakçe üzerinden fiyat kontrolü yapmak için linki de ekliyorum. Kendinizde fiyatı görebilirsiniz. Ayrıca aşağıdaki görüntüden de fiyatı görebilirsiniz:
Ben bir ay kadar önce aldım gerçek 10 bitte HDR aktif kullanıyorum. Renkleri olsun, hareket akıcılığı olsun çok güzel bir monitör. İster SDR, ister HDR yüksek renk doğruluğu ve doygunluğu ile güzel bir kullanım sunuyor.
Yazı netliği konusunda IPS panelimden daha memnunum ama o dizüstü ekranı olmasından ötürü daha yüksek PPI'dan da olabilir. 360 Hz modelindeki RGB ışıklandırma bu modelde mevcut değil. Aklıma başka bir olumsuz yanı gelmiyor.
Güzel bir soru ama benim gördüğüm kadarıyla inceleme göremedim. Eğer bir inceleme yapan olduysa bende okumak isterim. Epey üzerinden bu aşağıdaki monitör ile karşılaştırmıştım zamanında hafızam beni yanıltmıyorsa sadece 2 özelliği eksikti fakat bu monitör 30 bin TL civarlarında konuda ki ise şuanda 21.999 TL yani fiyat söz konusu olunca eksik bile denmeyecek bir durum var:
Samsung Odyssey OLED G6 27" LS27DG602SUXUF (S27DG602) Monitör S27DG602SU detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Ben bir ay kadar önce aldım gerçek 10 bitte HDR aktif kullanıyorum. Renkleri olsun, hareket akıcılığı olsun çok güzel bir monitör. İster SDR, ister HDR yüksek renk doğruluğu ve doygunluğu ile güzel bir kullanım sunuyor.
Yazı netliği konusunda IPS panelimden daha memnunum ama o dizüstü ekranı olmasından ötürü daha yüksek PPI'dan da olabilir. 360 Hz modelindeki RGB ışıklandırma bu modelde mevcut değil. Aklıma başka bir olumsuz yanı gelmiyor.
Ben çok mantıklı bir satın alım olduğunu düşünüyorum. Sağlam IPS monitörlere yakın fiyatta bir ürün. "OLED'e geçmek istiyorum" diyenler için güzel, F/P bir ürün.
Ben çok mantıklı bir satın alım olduğunu düşünüyorum. Sağlam IPS monitörlere yakın fiyatta bir ürün. "OLED'e geçmek istiyorum" diyenler için güzel, F/P bir ürün.
The Samsung Odyssey OLED G6/G60SD S27DG60 is a flat 27-inch, 1440p gaming monitor with a 360Hz refresh rate and a matte screen finish. As a part of Samsung's Ody...
www.rtings.com
360 Hz incelemesi. 240'da hemen hemen aynı panel aynı teknolojidir.
Ben bir ay kadar önce aldım gerçek 10 bitte HDR aktif kullanıyorum. Renkleri olsun, hareket akıcılığı olsun çok güzel bir monitör. İster sdr, ister HDR yüksek renk doğruluğu ve doygunluğu ile güzel bir kullanım sunuyor.